Η τηλεόραση στο έλεος του κορωνοϊού! Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για σειρές και εκπομπές

Must Read

Ο κορωνοϊός «έφαγε» το β΄ μισό της τηλεοπτικής σεζόν! Τη στιγμή που όλοι περιμένουμε τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας από τις 4 Μαΐου, οι ιθύνοντες των καναλιών έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, καθώς η ονομαζόμενη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν, που ολοκληρώνεται κλασικά στο τέλος Ιουνίου, πριν από την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, έχει ουσιαστικά χαθεί, οδηγώντας τον ψυχαγωγικό τομέα στον… βρόντο!

Στον Σκάι αμφιταλαντεύονται για το αν θα πρέπει να βγάλουν το «Big Brother» στο τέλος Μαΐου, καθώς το σπίτι έχει στηθεί και περιμένει τους παίκτες, ή αν θα το κρατήσουν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παραγωγή έχει στοιχίσει πολλά στο κανάλι του Φαλήρου και θα κάλυπτε σχεδόν καθημερινά όλη τη βραδινή ζώνη.

Σε περίπτωση που αποφασίσουν να προχωρήσουν, οι παίκτες θα πρέπει να μείνουν όλον τον Μάιο σε καραντίνα, να κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό και αφού τα αποτελέσματα βγουν αρνητικά, να μπουν μέσα στο σπίτι. Ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης βρίσκεται stand by για την παρουσίαση του «Μεγάλου Αδελφού», περιμένοντας το πράσινο φως από το κανάλι. Αν, ωστόσο, οι εξελίξεις με την πανδημία δεν είναι θετικές για τη χώρα μας μετά την άρση των μέτρων, τότε το ριάλιτι εγκλεισμού θα αρχίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, από τον Οκτώβριο του 2020.

Συνωστισμός

Από την άλλη μεριά, το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει νέα επεισόδια από την κοινωνική σειρά «8 λέξεις». Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, οι οποίοι έχουν βάλει στοπ στα γυρίσματα, εδώ και καιρό δεν έχουν καταλήξει ακόμη πώς θα γίνονται πλέον τα γυρίσματα, καθώς παίρνει μέρος μια πλειάδα ηθοποιών αλλά και τεχνικών. Το ίδιο πρόβλημα έχει και η παραγωγή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά». Καλά μας τα είπε ο ηθοποιός στο σποτάκι για τον κορωνοϊό, αλλά με τη μουσική εκπομπή του αντιμετωπίζει πρόβλημα. Στο στούντιο του Σπύρου δεν είναι καλεσμένοι μόνο δέκα καλλιτέχνες, αλλά σε κάθε γύρισμα τα άτομα ξεπερνούν τα 100. Εκεί τι θα συμβεί; Πάντως, το να εμφανίζονται όλοι οι καλλιτέχνες με μάσκες θα είναι μάλλον μια στενάχωρη και αντι-τηλεοπτική εικόνα. Το καυτό τσιφτετέλι δεν ταιριάζει με τη μάσκα, πώς να το κάνουμε…

Οσον αφορά το «My Style Rocks», πάει για οριστική αναβολή λόγω κορωνοϊού. H εκπομπή «ριάλιτι» συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες να επιστρέψει στη μικρή μας οθόνη μετά το lockdοwn. Kαι μόνο το γεγονός ότι γυρίζεται αποκλειστικά σε κλειστό χώρο, και μάλιστα με την ταυτόχρονη παρουσία στο πλατό σχεδόν 20 ατόμων, καθιστά αδύνατη την επανεκκίνησή του. Θα τελείωνε τον Ιούνιο, αλλά δεν αποκλείεται να διακοπεί οριστικά για τη φετινή σεζόν και η Κατερίνα Στικούδη με τα μέλη της επιτροπής να μας δώσουν ραντεβού για τον Οκτώβριο του 2020.

Στον Alpha τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το κανάλι στα μέσα Μαΐου θα δώσει το οk για να ξεκινήσουν τα στουντιακά γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αφού σε κάθε πλάνο παίζουν δύο πρωταγωνιστές. Το ίδιο θα γίνει και με τη δημοφιλή σειρά «Eρωτας μετά» και οι σκηνοθέτες θα δουν πώς θα καταφέρουν να παίζουν σε κάθε σκηνή το πολύ τρεις πρωταγωνιστές μαζί με το συνεργείο. Καλύτερη τύχη από αυτή του συζύγου της λέγεται ότι θα έχει η Αντελίνα Βαρθακούρη. Μια νέα γεύση από την εκπομπή της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» θα πάρουμε από τα μέσα Μαΐου, με την ξανθιά παρουσιάστρια να χτυπά τα κουδούνια των σπιτιών και να παίζει παιχνίδια με τους οικοδεσπότες.

Στο Open, από την άλλη πλευρά, οι ιθύνοντες του σταθμού θέλουν η ιστορική σειρά για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού «Κόκκινο ποτάμι» να ξεκινήσει τα γυρίσματά της από τα μέσα Μαΐου, καθώς υπολείπεται μόλις ένας μήνας γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο εξοχικό του στο Πόρτο Ράφτη, θέλει να είναι σίγουρος για την υγεία των συντελεστών του, καθώς σε κάθε πλάνο παίζει μια πλειάδα ηθοποιών. Αν δεν πάρει, λοιπόν, τις σύμφωνες γνώμες των επιστημόνων, δεν χτυπά την κλακέτα.

Μέτρα προστασίας

Όσον αφορά το «Just the 2 of us», φαίνεται ότι (αν και υπάρχει αβεβαιότητα γύρω από το «Just the 2 of Us») ο παραγωγός και παρουσιαστής του Νίκος Κοκλώνης ονειρεύεται να το βγάλει στον αέρα στα μέσα Μαΐου, έχοντας καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο: Πλεξιγκλάς ανάμεσα στους κριτές, διαγωνιζόμενοι σε διαφορετικές κερκίδες, τραγούδια από απόσταση, περιορισμένος αριθμός συνεργατών και, φυσικά, όχι κοινό.

Η νέα εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη κρίνεται πλέον αβέβαιη, καθώς η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω. Η πληθωρική καλλονή μπορεί να υπέγραψε για τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us» με την προοπτική μιας νέας ψυχαγωγικής εκπομπής στο Open, αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει, όπως λέει η λαϊκή παροιμία.

Από την άλλη μεριά, στο Star θέλουν να συγκεντρώσουν τους παίκτες στις αρχές Ιουνίου για να γυρίσουν τον τελικό του «MasterChef» και οι κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ετοιμάζονται γι’ αυτό. Στοκ σε επεισόδια έχει και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της τύχης» μέχρι τις αρχές Ιουνίου, αφού είχαν προλάβει οι συντελεστές και είχαν γυρίσει έναν μεγάλο αριθμό.

Τέλος, στον ΑΝΤ1 η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Live Tonight» θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι τρεις. Ο δημοφιλής παρουσιαστής θα μας κρατά συντροφιά κάθε Τετάρτη και Πέμπτη τα μεσάνυχτα και θα απελευθερώσει το βράδυ της Παρασκευής.

Show με αποστάσεις

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να επιστρέψει στα μέσα Μαΐου με την εκπομπή του «The 2night show», κάτι που συζητά με τον σταθμό και μάλιστα σχεδιάζουν πως οι καλεσμένοι του, οι συνεργάτες του και ο ίδιος θα έχουν τις κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ τους. Το «Your face sounds familiar», τώρα, θα μείνει στον… πάγο μέχρι νεωτέρας. Όπως μάθαμε, οι κριτές δεν έχουν καμία πληροφορία για την επανέναρξη του σόου, ενώ ο ΑΝΤ1 δεν ρισκάρει να διακινδυνέψει την υγεία των διαγωνιζομένων, καθώς κάθε μεταμφίεση με διάφορα υλικά παίρνει πάρα πολλές ώρες και θα πρέπει κάθε παίκτης, μακιγιέρ, κομμωτής και ενδυματολόγος να έχουν κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό και να έχουν βρεθεί αρνητικοί.

Όσον αφορά τις κωμικές σειρές «Πέτα τη φριτέζα» και «Μην ψαρώνεις», το κανάλι του Αμαρουσίου περιμένει τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης σχετικά με την άρση των μέτρων ώστε να πάρει αποφάσεις. Πάντως, ευελπιστούν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με λίγα άτομα στα μέσα Μαΐου, για να δώσουν και ένα ωραίο φινάλε στα σίριαλ αυτά.

Τέλος το φλέγον ζήτημα του ΑΝΤ1 είναι, φυσικά, η σειρά εποχής των 1.500.000 τηλεθεατών, οι «Αγριες μέλισσες». Προχθές ο τηλεοπτικός δάσκαλος Λάμπρος Σεβαστός, κατά κόσμον Δημήτρης Γκοτσόπουλος, είπε στο «Πρωινό» ότι ενδέχεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα από τις 5 έως τις 15 Μαΐου και ότι η παραγωγή έχει πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για να γίνει αυτό. «Θα υπάρξουν από το κανάλι οι ασφαλέστερες συνθήκες» τόνισε ο ηθοποιός, χαροποιώντας τους φανατικούς τηλεθεατές του σίριαλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This