ΚΚΕ: Η καταστροφική λατρεία που λατρεύουν τα media

Must Read

Το κωμικοτραγικό σεμί-μιλιτέρ μονόπρακτο των κομμουνιστών στην πλατεία Συντάγματος ήταν ακόμα μια αφορμή για να διαπιστώσουμε πόσο πιο κάτω από τον πάτο βρίσκεται το επίπεδο της κατεστημένης «δημοσιογραφίας» (εντός πολλών εισαγωγικών η λέξη) στη χώρα μας.

  • Παναγιώτης Λιάκος

Οι οπαδοί του Στάλιν, με τις ευλογίες του κράτους, φτύνοντας κατάμουτρα όλους τους πολίτες αυτής της χώρας που δεν έχουν σκοπό να πάρουν τα όπλα για να επιβάλλουν κομμουνιστική δικτατορία, πήγαν στην πλατεία Συντάγματος την Πρωτομαγιά για να δείξουν πόσο καλά στρατιωτάκια είναι. Θύμισαν κάτι ανάμεσα σε πλαστικούς ποδοσφαιριστές του Σουμπούτεο και κουρδιστά ανθρωπάκια.
Η στάση που κράτησαν διάφοροι «δημοσιογράφοι» σε αυτό το γεγονός ήταν εμετική: λιβάνιζαν τους οπαδούς της καταστροφικής μαρξικής λατρείας επειδή έκαναν «άψογους σχηματισμούς» και «κράτησαν αποστάσεις». Για κάποιες ώρες μπορούσες να υποθέσεις ότι είσαι υπήκοος της Βορείου Κορέας και η ομιλούσα γλίτσα της τηλοψίας είχε ντυθεί στρατιωτικά και σου παρέθετε με φωνή πάλλουσα από συγκίνηση πόσα παστάκια τσάκισε μετά το γεύμα του ο μέγας ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν.
Οι ίδιοι σιχαμένοι που δαχτυλόδειχναν τους χριστιανούς που έκαναν απόπειρες να μεταλάβουν και ωρύονταν εναντίον των «επίδοξων εκδρομέων» και των γερόντων περιπατητών στα πάρκα που… συνωστίζονταν, πάθαιναν σπασμούς από ηδονή στη θέα των νοσταλγών της ΟΠΛΑ και των νοσταλγών των… πηγάδων.
Και το πιο εμετικό απ’ όλα: η στάση του ίδιου του κράτους που μεροληπτεί και σου λέει ότι ο νόμος θα εφαρμόζεται κατά το δοκούν. Αν συμπαθούν εσένα και τις ιδέες σου δεν πειράζει και συγκέντρωση να κάνεις έξω από τη Βουλή. Αν δεν σε πάνε θα σε κυνηγούν ακόμα κι αν προσπαθείς να είσαι και να παραμένεις νόμιμος.
Οι «φιλελεύθεροι» της κυβέρνησης απαγόρευσαν την περιφορά του Επιταφίου αλλά επέτρεψαν την περιφορά του ψοφιμιού της γελοίας ιδεολογίας του κομμουνισμού.

Κι έγραφε ο Καρυωτάκης στην «Πρέβεζά» του…

Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους
αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία…
Σιωπηλοί, θλιμμένοι, με σεμνούς τρόπους,
θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This