Το Κεντρικό Συμβούλιο Νεώτερων Μνημείων άναψε ένα ακόμα «πράσινο φως» για το Ελληνικό

Must Read

Συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης το Κεντρικό Συμβούλιο Νεώτερων Μνημείων (ΚΣΝΜ), που είναι αρμόδιο για το θέμα των τεσσάρων κτιρίων στο μητροπολιτικό πάρκο του Ελληνικού, μια μέρα μετά την ομόφωνη γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), που άνοιξε τον δρόμο για την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό.

Το Συμβούλιο αποφάσισε πως οι μελέτες για κάθε επέμβαση στα χαρακτηρισμένα ως «νεώτερα μνημεία» και τις περιοχές προστασίας τους, θα κατατίθενται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

Έτσι, μπαίνει τέλος στα εκκρεμή ζητήματα που υπήρχαν από την προηγούμενη ΚΥΑ και ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση της επένδυσης του Μητροπολιτικού Πάρκου στην περιοχή του πρώην αεροδρομίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This