Κοροϊδία! Αύξηση 13 ευρώ στον κατώτατο μισθό την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει τα νοικοκυριά

Πετούν ψίχουλα στους εργαζόμενους ενώ ο πληθωρισμός έχει εκτιναχθεί στα ύψη

Must Read

Πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση για τα ψίχουλα που πετούν στον λαό την ώρα που ο πληθωρισμός έχει φτάσει στα ύψη και οι πολίτες «τρέμουν» να πάνε μέχρι το σούπερ μάρκετ!

Ενώ τα νοικοκυριά έρχονται αντιμέτωπα με το τεράστιο κύμα ακρίβειας σε είδη πρώτης ανάγκης, ηλεκτρικό ρεύμα και καύσιμα, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης και ο πρωθυπουργός είναι περήφανοι για την αύξηση των 13 ευρώ!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, από την 1η Ιανουαρίου 2022 ο κατώτατος μισθός αυξάνεται στα 663 (από τα 650) ευρώ και το κατώτατο ημερομίσθιο για τους εργατοτεχνίτες ορίζεται στα 29,62 ευρώ».

Με φόντο τα πεταμένα εκατομμύρια για τον πιλοτικό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τις 200.000 ευρώ που θα κοστίσει η 17λεπτη συναυλία του Σάκη Ρουβά για την πρωτοχρονιά, η κυβέρνηση πετά «ψίχουλα» στους πολίτες που καλούνται με 650 ευρώ (από το νέο έτος) να πληρώσουν το ενοίκιο, τους λογαριασμούς τους και το φαγητό τους…

Βάλε και ζαμπόν κυρ Στέφανε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This