Αντί αύξησης, ο Μητσοτάκης μοιράζει επιδόματα έως 300 ευρώ στους συνταξιούχους!

Ποιος είναι οι «τυχεροί» και πόσα χρήματα αναμένεται να λάβουν

Must Read

Όλα θα τα κάνει η κυβέρνηση προκειμένου, λίγο πριν τις εκλογές, να φανεί «καλή» στα μάτια των ψηφοφόρων. Τώρα, το οικονομικό επιτελείο σκαρφίστηκε να μοιράσει επιδόματα-ψίχουλα σε όσους συνταξιούχους δεν έβαλαν ευρώ στην τσέπη τους από τις υποσχέσεις της κυβέρνησης! 

Στη λίστα με τους υποψήφιους που θα λάβουν τα σχετικά επιδόματα είναι οι συνταξιούχοι με εισοδήματα έως 800 ευρώ, που λόγω της ύπαρξης προσωπικής διαφοράς έλαβαν αύξηση σημαντικά μικρότερη από το 7,75%. Είναι όσοι έλαβαν τα Χριστούγεννα την «επιταγή ακρίβειας» και η οριστική κυβερνητική απόφαση θα ληφθεί το αργότερο έως τις 20 Φεβρουαρίου, σε συνδυασμό με το εάν θα δοθεί στα ευάλωτα νοικοκυριά «δώρο Πάσχα» ή όχι. Ο αριθμός των δικαιούχων θα κρίνει και το ύψος της παροχής με το επικρατέστερο σενάριο να αφορά επίδομα που, είτε κλιμακώτα, είτε όχι θα κυμαίνεται από 250 έως 300 ευρώ. Συνολικά χωρίς αύξηση στις συντάξεις του έμειναν 910.000 συνταξιούχοι που λόγω της ύπαρξης προσωπικής διαφοράς δεν έλαβαν καμία αύξηση. Από αυτούς οι 140.000 δεν έλαβαν ούτε το επίδομα των Χριστουγέννων προφανώς γιατί είχαν συντάξεις και εισοδήματα άνω των 800 ευρώ τον μήνα. Σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, η τελική λίστα θα περιλαμβάνει δικαιούχους που είτε έλαβαν μικρές αυξήσεις στις συντάξεις Φεβρουαρίου λόγω προσωπικής διαφοράς είτε λαμβάνουν συντάξεις έως 800 ευρώ και ήταν δικαιούχοι και της επιταγής ακρίβειας που δόθηκε τα Χριστούγεννα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This