Ευχάριστα νέα για το Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή: Εντάσσονται νέα νοικοκυριά!

Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι

Must Read

Προεκλογική περίοδος είναι αυτή, άρα τα ευχάριστα νέα θεωρούνται δεδομένα. Ωστόσο, μετά από τόσα χρόνια φορολογικής «καταιγίδας», η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παλεύει ακόμα και με τα «ψίχουλα» που μοιράζει να γίνει αρεστός και να κερδίσει τις καρδιές των ψηφοφόρων!

Μετά από μήνες αναμονής, πολλά νοικοκυριά που έκαναν αίτηση και περίμεναν για περίπου 9 μήνες υπό καθεστώς «επιλαχών», μάλλον θα εισπράξουν την πολυπόθητη επιδότηση που αφορά στην αλλαγή της ηλεκτρικής τους συσκευής. Το Υπουργείο Ενέργειας τελικά εντάσσει επιπλέον 105.000 νοικοκυριά στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή». Οι νέοι ωφελούμενοι για την αντικατάσταση των ηλεκτρικών τους συσκευών ειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

Μετά και τη σημερινή ένταξη νέων νοικοκυριών στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», δίνεται η δυνατότητα συνολικά σε 541.000 δικαιούχους να αντικαταστήσουν τις παλιές ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές τους, με νέες, ενεργειακά αποδοτικότερες. Αριθμός που αντιπροσωπεύει πάνω από το 61,5% όσων έχουν κάνει αίτηση στο πρόγραμμα μέχρι σήμερα. Σημειώνεται ότι ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», έχει σχεδόν διπλασιαστεί, με τους συνολικούς πόρους να αγγίζουν τα 287 εκατ. ευρώ.

«Πιστοί στη δέσμευσή μας για σταδιακή ένταξη του συνόλου των επιλαχόντων. Με αυτό τον τρόπο, ανταποκρινόμαστε στο τεράστιο ενδιαφέρον των πολιτών για τον ενεργειακό εκσυγχρονισμό των νοικοκυριών και την εξοικονόμηση ενέργειας. Μαζί με τους πολίτες, που αποτελούν τη μεγάλη μας δύναμη, δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Ελλάδα» είπε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This