Συνεχίζεται το ράλι στα καύσιμα: Οδεύει στα 95 δολάρια το Brent!

Must Read

Ανοδική πορεία ακολουθούν οι τιμές του πετρελαίου και σήμερα, Δευτέρα 18/9, οι οποίες ξεπερνούν τα 94 δολάρια το βαρέλι, ενισχυμένες από τις προβλέψεις για μεγαλύτερο έλλειμμα στην προσφορά το τέταρτο τρίμηνο του έτους μετά την επέκταση στις περικοπές από τη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία και από την αισιοδοξία για ανάκαμψη της ζήτησης στην Κίνα.

Νωρίτερα σήμερα, οι τιμές του brent σημείωναν άνοδο 0,6% στα 94,53 δολάρια το βαρέλι, ενώ το αμερικάνικο αργό WTI διαμορφώνονταν στα 91,55 δολάρια το βαρέλι, αυξημένο κατά 78 σεντς ή 0,9%. Η πρόβλεψη της τιμολόγησης είναι ότι θα έχουμε άνοδο στην τιμή της βενζίνης και τις δύο επόμενες μέρες και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια αποκλιμάκωση, το πού θα φτάσουν οι τιμές των καυσίμων κανείς δεν το ξέρει, είπε ο Γενικός Γραμματέας των Βενζινοπωλών Αττικής Απόστολος Καλατζόπουλος. Το ίδιο ισχύει και για το πετρέλαιο θέρμανσης. Περιμένουμε κάποια επιδότηση, αν θα γίνει κάτι, αν θα δώσει το κράτος, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, όταν αρχίσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου, η τιμή του θα είναι ακριβότερη από πέρυσι, είπε. Πέρα από εμάς, που είμαστε τελευταίος τροχός της αμάξης και έχουμε πλαφόν στη δουλειά μας, είμαστε μοναδικός κλάδος που έχουμε πλαφόν στη λιανική πώληση σε ελεύθερη οικονομία, καλό θα ήταν να κάνατε ένα ρεπορτάζ στις εταιρείες, στα διυλιστήρια, στο υπουργείο που κάνει την τιμολόγηση, είπε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This