Τρία κουίζ για δυνατούς λύτες

Τα κλεισμένα ντιλ

Must Read

Η αυγή του 2024 έχει φέρει, όπως αποδεικνύεται, μεγάλη κινητικότητα στο οικονομικό πεδίο.

Με το επενδυτικό, σε πρώτο πλάνο και την Ελλάδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ήδη, οι εξελίξεις «μιλούν» για τελειωμένα ντιλ, που θα έρθουν στο φως λίαν συντόμως και ορισμένα θα κάνουν πάταγο. Ας τα διαχωρίσουμε όμως, προς ώρας, σε τρία κουίζ…

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλη εταιρεία που έχει ενεργή δραστηριότητα στην χώρα μας αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της μέσω εγκατάστασης γραφείων. Κίνηση που μαρτυρά προθέσεις. Η οριστική απόφαση ωστόσο θα παρθεί το αμέσως προσεχές διάστημα και το (κεντρικό) γραφείο αναμένεται να γίνει πράξη έως τέλος του έτους. Κουίζ για δυνατούς λύτες.

Πάμε σε ένα δεύτερο θέμα. Είναι γνωστό πως το ενδιαφέρον για τις ελληνικές τράπεζες είναι έντονο. Αυτό διαπιστώνεται αλλά αποτυπώνεται και μέσα από την κίνηση στο Χρηματιστήριο αλλά και στα roadshows, που συμμετέχουν. Ενόψει εξάλου της παρουσίασης στους επενδυτές στη Νέα Υόρκη (στο συνέδριο της JP Morgan), Έλληνες τραπεζίτες έχουν ήδη φροντίσει να κλείσουν σημαντικά τετ α τετ. Συναντήσεις κορυφής με μεγάλους επενδυτές που ελέγχουν κολοσσιαία funds. Ένα ακόμη κουίζ προς επίλυση.

Και ένα ακόμη σηματντικό που προκύπτει. Την κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών -πέραν του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος– έχουν βάλει στο μάτι η Noval και η Lamda Malls. Με ονόματα και αποδείξεις δηλαδή. Παράλληλα, όμως, τρεις ακόμη (γιγαντιαίες) εταιρείες έχουν εκφράσει το ζεστό ενδιαφέρον τους για εισαγωγή στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου. Και αυτό είναι που αποτελεί το τελικό μας κουίζ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This