Προσοχή: Πώς να μην χάνετε τις επιστροφές φόρου!

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι

Must Read

Πολλοί φορολογούμενοι κάθε χρόνο δεν λαμβάνουν τις επιστροφές του φόρου που δικαιούνται, καθώς δεν έχουν προβεί σε μία σημαντική ενέργεια!

Σε περίπου 70 εκαστ. ευρώ ανέρχεται η αξία των χρημάτων που θα μπορούσαν να έχουν αποδοθεί / επιστραφεί σε φορολογούμενους, αν είχαν ενημερώσει τα στοιχεία τους με την ΑΑΔΕ, σύμφωνα με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργο Πιτσιλή. Συγκεκριμένα, ο κ. Πιτσιλής αναφέρθηκε στη νέα εφαρμοφή της ΑΑΔΕ, «myaadeapp», μέσα από την οποία οι φορολογούμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν τις υποχρεώσεις τους, τυχόν οφειλές, αλλά και τυχόν επιστροφές που δικαιούνται. Όπως επισήμανε πολλοί είναι αυτοί οι δικαιούχοι επιστροφών που όμως έχουν παραλείψει να ενημερώσουν τα στοιχεία τους και να προσθέσουν αριθμό IBAN τραπεζικού λογαριασμού, ώστε να μπορέσει να γίνει η κατάθεση των χρημάτων. Πλέον, μέσα από την εφαρμογή θα μπορούν να δηλώσουν IBAN και να λάβουν την επιστροφή που δικαιούνται.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μπράβο στον κύριο πιρτσιλή και στο πρόγραμμά του “άμεση επιστροφή φόρου, του αρχικά εισπρακτέου φόρου,όπου μέσω της αρχικής φορολογίας,ο αρχικά εισπρακτέος φόρος να ήτανε και λάθος,αλλά αν ήτανε και λάθος δεν πειράζει μην ανησυχείτε,γιαυτό είμαστε εμείς εδώ για να το διορθώσουμε”.
    ..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This