Και επίσημα κατεβαίνει για δήμαρχος η Μαρίνα Πατούλη

Στις προηγούμενες εκλογές έκανε πίσω λόγω του πρώην συζύγου της Γιώργου Πατούλη

Must Read

Ότι δεν πέτυχε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019 είναι αποφασισμένη να πετύχει σε αυτές τις εκλογές η Μαρίνα Πατούλη. Και πλέον η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, θα είναι επίσημα υποψήφια δήμαρχος για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Μάλιστα την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε σε συνέντευξή της στο protothema.gr, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

«Απαντώ, όπως με ρωτήσατε. Ευθέως. Ναι. Θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Όπως γνωρίζετε, ο Τάσος Μαυρίδης, επί 8 χρόνια Δήμαρχος, έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Οι καθημερινές συζητήσεις μου με δημότες, γυναίκες και άνδρες, αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης, τόσο στην Πεύκη, όσο και στη Λυκόβρυση, αποτυπώνουν ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα για μία υποψηφιότητα με όραμα και σχέδιο για το Δήμο μας, με γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, αλλά και με διάθεση για πολλές και σημαντικές αλλαγές», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Η οποία μάλιστα τόνισε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 δεν διεκδίκησε την υποψηφιότητα στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, λόγω της σχέσης της με τον νυν Περιφερειάρχη, αν και κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This