Δεν θα δεχτούν «φαντάσματα» στα ψηφοδέλτια

«Τελεσίγραφο» πρωτοκλασάτων βουλευτών της περιφέρειας στο Μαξίμου

Must Read

Ισχυρές αντιδράσεις φαίνεται ότι προκαλεί κυρίως στην περιφέρεια η πρόθεση του Πρωθυπουργού να κόψει και να ράψει τα ψηφοδέλτια στα μέτρα των προσωπικών του συμφερόντων.

Οι αντιδράσεις από τους πρωτοκλασάτους γαλάζιους βουλευτές οι οποίοι εκλέγονται εδώ και πολλά χρόνια στις πρώτες θέσεις με σταυρό, πήραν μορφή χιονοστιβάδας. Κύρια αιτία ήταν οι κινήσεις αυτόκλητων υποψηφίων οι οποίοι έχουν ξεκινήσει άτυπα προεκλογική εκστρατεία στις τοπικές κοινωνίες, διαβεβαιώνοντας τους ψηφοφόρους όχι μόνο ότι θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εθνικές εκλογές, αλλά έχουν απευθείας στήριξη από το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά τον πρωθυπουργό!

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα υπάρχουν αρκετές φιγούρες προερχόμενες από το ΠΑΣΟΚ αλλά και άσχετα πρόσωπα με περίεργες επαγγελματικές δραστηριότητες, που μάλιστα δεν έχουν κανένα έρεισμα στις τοπικές κοινωνίες.

Οι ψίθυροι όμως για τις φερόμενες προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη να στήσει μία κοινοβουλευτική ομάδα, ειδικά μετά τις δεύτερες εκλογές που θα γίνουν με λίστα, η οποία θα είναι στα μέτρα του προκειμένου να μην αμφισβητηθεί την επόμενη μέρα, εντείνει την ανησυχία ότι στα ψηφοδέλτια θα βρεθούν υποψήφιοι – φαντάσματα, που μάλιστα ενδέχεται στις δεύτερες εκλογές να πάρουν τη θέση εκλεγμένων με σταυρό!

Αυτή ακριβώς ήταν η προειδοποίηση που έφτασε στο μέγαρο Μαξίμου από αρκετές πλευρές, κάνοντας γνωστές τις προθέσεις των «κανονικών» υποψηφίων και βουλευτών, ότι δεν θα ανεχθούν καμιά χάλκευση είτε στην σύνθεση του πρώτου ψηφοδελτίου είτε στην λίστα που θα ακολουθήσει. Σε περίπτωση που δεν εισακουστούν, η αντίδραση τους θα είναι τόσο ισχυροί που ενδέχεται να επηρεάσει ακόμα και το εκλογικό ποσοστό της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This