Η… ηχηρή επανεμφάνιση του Λαλιώτη…

Σε παρουσίαση βιβλίου για τον βίο και την πολιτεία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Must Read

Μπορεί να ήταν ακριβοθώρητος εδώ και πολύ καιρό, αλλά δύο εμφανίσεις με διαφορά λίγων ημερών σημαίνουν ότι ο Κώστας Λαλιώτης μπαίνει με τον τρόπο του στο προεκλογικό παιχνίδι.

Μετά την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη, όπου παραβρέθηκε από ηθικό χρέος στους παλιούς του συνοδοιπόρους, τώρα έρχεται η…αληθινή διασκέδαση! Την προσεχή Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. και πρώην εκδότη Γιώργο Κύρτσο, θα παρουσιάσει το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά «Μια καριέρα: Η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη» (εκδόσεις Νήσος).

Το βιβλίο καταπιάνεται με την πολιτική καριέρα του σημερινού πρωθυπουργού, τον οποίο ακολουθεί στενά και με χειρουργική επιμέλεια από τα χρόνια που δήλωνε… εφταμηνίτικος πολιτικός κρατούμενος της δικτατορίας και τα…βάσανα που τράβηξε, τις μετέπειτα αμερικανικές σπουδές του, τη σύντομη επαγγελματική ενασχόλησή του σε κορυφαίες θέσεις, όπου, παρά την απειρία του, τοποθετήθηκε χάρη στις πατρικές μεσολαβήσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την είσοδό του κληρονομικώ δικαίω στην πολιτική -αληθινό σκοπό της ζωής του-, όπου διακρίνεται σήμερα για τις θατσερικές και ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις του, και την έλξη του από τις πρακτικές και τις ιδέες της Ακροδεξιάς.

Η μελέτη του πλήθους των στοιχείων που προκύπτουν από την έρευνα των δικών του ντοκουμέντων αποκαθηλώνει τον Κ. Μητσοτάκη – το βιβλίο, άλλωστε επιχειρείται να «θαφτεί» από τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, «η βραβευμένη πτυχιακή του ήταν παιδαριώδης και γεμάτη λάθη ή επιτήδειες ανακρίβειες και η περίφημη θητεία του στον ιδιωτικό τομέα στέφθηκε με χρεοκοπία της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας, στην οποία είχε αναλάβει διευθύνων σύμβουλος. Οσο για την πολιτική του διαδρομή, χαρακτηρίζεται από ακραίο καιροσκοπισμό, αφού συντάχθηκε με τον Σαμαρά “αδειάζοντας” και τον πατέρα του και την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία και απέκλεισε τελείως από την κυβέρνησή του».

Δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να συμπεράνει κανείς ότι ο Κ. Λαλιώτης, δηλωμένος εχθρός της οικογένειας, θα το χαρεί σαδιστικά αυτή τη φορά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This