Σταύρος Καλαφάτης: Ο «μακεδονομάχος» που έγινε «Τιραμόλα»…

Άχνα για το ανοσιούργημα του «κέντρου μακεδονικής γλώσσας»!

Must Read

Όλοι περίμεναν με κομμένη την ανάσα την παρέμβαση του αρμόδιου υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Σταύρου Καλαφάτη, προκειμένου να ακυρωθεί το ανοσιούργημα της αναγνώρισης «κέντρου» της δήθεν «μακεδονικής» γλώσσας στην Φλώρινα…

Ο Σταύρος Καλαφάτης άλλωστε προεκλογικά είχε γυαλίσει το ξίφος και εξαπέλυε σφοδρή επίθεση κατά της μειοδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτά δήλωνε ο Καλαφάτης για τις Πρέσπες, πριν την καρέκλα

Όσοι όμως στήριξαν τις ελπίδες τους για την υπεράσπιση της ιστορικής ηθικής στον Σταύρο Καλαφάτη, διαψεύστηκαν. Ο υφυπουργός και πρώην μακεδονομάχος, δεν έβγαλε άχνα για αυτή την εξωφρενική απόφαση του ειρηνοδικείου Φλώρινας, η οποία παραβιάζει ακόμα και αυτή την επαίσχυντη συμφωνία!

Αυτό διότι όπως έχουμε πει, το συγκεκριμένο κέντρο ισχυρίζεται πως υπάρχει εθνική ψευτομακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, πράγμα που συνιστά ευθεία παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ζάεφ πανηγύρισε για την συγκεκριμένη εξέλιξη, επισφραγίζει την πολλαπλή παραβίαση της συμφωνίας από την πλευρά των Σκοπίων, γεγονός που ανοίγει διάπλατα την πόρτα της ακύρωσης της.

Ο Σταύρος Καλαφάτης όμως, με μία πρωτοφανή πολιτική ευλυγισία που θα ζήλευε και ο Τιραμόλα, έχει αφήσει πίσω του τις περικεφαλαίες και τις Περικνημίδες.

Όταν οι σκοπιανοί έχουν τέτοιους υποστηρικτές, δεν πρέπει να φοβούνται τους έλληνες

Όχι μόνον δεν συζητά το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η επαίσχυντη συμφωνία, αλλά αντίθετα εμφανίζεται ως υπέρμαχος της ευρωπαΐκής πορείας του κρατιδίου των Σκοπίων!

Όταν οι σκοπιανοί έχουν υποστηρικτές σαν τον Σταύρο Καλαφάτη, δεν πρέπει να φοβούνται τους Έλληνες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This