Ο Βορίδης φέρνει πίσω τον Κάμποσο στην Ν.Δ.

Διακοσμητικός πλέον ο ρόλος του Μητσοτάκη

Must Read

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση του με τον υπουργό εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ο αποπεμφθείς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, ανακοίνωσε ότι επανέρχεται στη Ν.Δ.!

Μπορεί ο δήμαρχος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook να προανήγγειλε ο ίδιος την επιστροφή του χωρίς να έχει υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση από το Μαξίμου, ισχυριζόμενος ότι αποτελεί απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού, αυτό όμως είναι δύσκολο να ισχύει.

Είναι αδύνατον ένας πρωθυπουργός, όσο ασόβαρος κι αν είναι, να δεχθεί να ανακαλέσει μία απόφαση την οποία την πήρε έπειτα από δηλώσεις μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού, κατά ενός θύματος βίαιης ενέργειας.

Για την ακρίβεια, εάν μετά από αυτή τη δήλωση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να φέρει πίσω τον Κάμποσο, τότε η επόμενη δουλειά θα πρέπει να είναι κλόουν σε τσίρκο:

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή του δημάρχου έπειτα από τις δηλώσεις του κατά του Γιάννη Μπουτάρη

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι η διαβεβαίωση στον δήμαρχο ότι επιστρέφει στην Ν.Δ. να δόθηκε από τον υπουργό εσωτερικών Μάκη Βορίδη κατά την πρόσφατη συνάντηση τους, αφού ο Βορίδης βλέπει τις εσωκομματικές του μετοχές να ανεβαίνουν ραγδαία και ήδη προβαίνει σε αυτοδιοικητικές επιλογές ερήμην του Μεγάρου Μαξίμου.

Υπάρχει πάντα βέβαια η πιθανότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι όντως για το τσίρκο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This