Σεισμός από τις δηλώσεις Μπέου για την σχέση της Εύας Καϊλή με τον Βενιζέλο

Κεραυνοί και κατά της ελληνικής δικαιοσύνης που αθωώνει τα λαμόγια των σκανδάλων με παραγραφές κι άλλους τρόπους

Must Read

«Μπαίνουν στη Βουλή αυτοί οι κοπρίτες οι πολίτικοί για να παίρνουν δώρα;» σχολίασε οργισμένος ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας τις εξελίξεις με τη σύλληψη της Εύας Καϊλή για χρηματισμό από το Κατάρ.

Ο Α. Μπέος, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ξεσπάθωσε για το σκάνδαλο με το Κατάρ που έχει προκαλέσει σεισμό: «Θέμα χρόνου είναι πότε θα επαναστατήσει ο κόσμος με αυτούς του απατεώνες! Πεινάει ο κόσμος και αυτοί έχουν λομπίστες, αυτοκίνητα παχυλούς μισθούς και προσφέρουν τι; Πείνα στον λαό» σχολίασε και στη συνέχεια αναφερόμενος στο σκάνδαλο Siemesn άφησε αιχμές κατά της ελληνικής δικαιοσύνης που αθώωσε «απατεώνες της πολιτικής» μέσω παραγραφών, όπως είπε.

Έπειτα, με δηλώση-«βόμβα» αναφέρθηκε στη σχέση της Εύας Καϊλή με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, λέγοντας ότι η ίδια χρησιμοποίησε ως «διαβατήριο» την ομορφιά της για να ανελιχθεί. «Ρωτήστε τον κ. Βενιζέλο» ανέφερε και στη συνέχεια είπε ότι δεν θα πει περισσότερα και θα κρατήσει το στόμα του κλειστό, για να μην τον χαρακτηρίσουν κάποιοι σεξιστή…

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This