Δύο Κερκυραίοι στην… Πεντέλη

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο Σάκης Ρουβάς συμμετείχαν σε δενδροφύτευση

Must Read

Οταν ο Νίκος Δένδιας συνάντησε τον Σάκη Ρουβά, μίλησαν για όλα, εκτός από το τραγούδι! Κι αυτό γιατί ο υπουργός Εξωτερικών, που συνάντησε τον δημοφιλή τραγουδιστή σε δενδροφύτευση στην Πεντέλη, «δεν το… ‘χει με το τραγούδι».

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Αυτό είχε πει λίγα χρόνια πριν στη στήλη ο υπουργός Νίκος Δένδιας, όταν ρωτήθηκε εάν ως Κερκυραίος, όπως ο Ρουβάς, έχει τη μουσική μέσα του, όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Ιονίου: «Οχι, εγώ δεν το έχω αυτό. Μικρός μάθαινα βυζαντινή μουσική και τώρα μου αρέσει να ακούω κλασική μουσική και τζαζ. Πιστεύω ότι ο αυτοσχεδιασμός της τζαζ είναι μοναδικό φαινόμενο στην Ιστορία του ανθρώπινου γένους. Τρελαίνομαι για Σούμπερτ» είπε ο Νίκος Δένδιας.

Οπως και να ‘χει, οι δυο διάσημοι Κερκυραίοι, ο καθένας στο είδος του φυσικά, πήραν μέρος στην δενδροφύτευση του «Ολοι μαζί μπορούμε» στην Πεντέλη, όπου προχθές πλήθος κόσμου έσπευσε να φυτέψει δεντράκια στα σημεία όπου το βουνό κάηκε. «Δυό Κερκυραίοι στην ίδια δενδροφύτευση» σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών κάτω από την κοινή τους φωτογραφία στα social media. Ο Σάκης Ρουβάς τού απευθύνθηκε με σεβασμό αλλά και χαρά που τον είδε να σκάβει το βουνό μαζί του. Φυσικά, οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και έχουν βρεθεί πολλάκις και στο αγαπημένο τους νησί. Ο Νίκος Δένδιας κατάγεται από τους Παξούς, την… αγάπη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά οι γονείς του ζούσαν στην Κέρκυρα.

«Εάν διαχρονικά μου πει κάποιος να ορίσω το σπίτι μου, σπίτι μου είναι η Κέρκυρα. Είναι ένα μέρος που, αν το ξέρεις και το αγαπήσεις, δημιουργεί μια τεράστια αίσθηση πολιτιστικής κληρονομιάς. Τον χαρακτήρα μου τον επηρέασαν πολλά στοιχεία του περιβάλλοντός της: Ο καιρός της, η υγρασία, η βροχή, η συχνή ομίχλη… Γίνεται κανείς και πιο μελαγχολικός» έλεγε στην «Espresso» ο υπουργός Εξωτερικών μιλώντας για την Κέρκυρα, τη δική του αλλά και του Σάκη Ρουβά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This