Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Ο καλός μου φίλος κύριος Παντσέρι»

Όταν εκθείαζε τον πρόεδρο της αμαρτωλής ΜΚΟ

Must Read

Ήταν Απρίλιος του 2022 όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προλόγισε πρόεδρο της ΜΚΟ Fight Impunity Αντόνιο Παντσέρι, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο καλός μου φίλος κ. Παντσέρι».

Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος είχε ευχαριστήσει τότε τον καλό του φίλο, που τον επέλεξε «ανάμεσα σε εκείνους που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν…», ενώ σε πολλά σημεία της ομιλίας του, εξήρε το έργο της ΜΚΟ Fight Impunity οι εκθέσεις της οποίας είχε πει, κάθε χρόνο «οδηγούν πολλούς από εκείνους που έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του ανθρώπου, έχουν παραβιάσει τις αρχές του κράτους δικαίου, στη Δικαιοσύνη».

«Θα είμαι πολύ σύντομος, γιατί η παρουσία μου εδώ δεν είναι για να ξεπεράσει την παρουσία του κ. Παντσέρι, ο οποίος είναι ο πρόεδρος αυτής της association που στήθηκε πριν από λίγο καιρό και έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό. Σε κάποια στιγμή, ο Αντόνιο Παντσέρι, μια διαπρεπής προσωπικότητα της ιταλικής αλλά και της ευρωπαϊκής πολιτικής ανέλαβε μια πρωτοβουλία: να σταματήσει αυτό το κακό» έλεγε πριν μερικούς μήνες ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και όλα δείχνουν πλέον ότι ο ίδιος είχε μια στενή σχέση με την ΜΚΟ και τον πρόεδρο της.

Τι και αν ο Αβραμόπουλος διαμηνύει σήμερα ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στο σκάνδαλο της αμαρτωλής ΜΚΟ του Ιταλού φίλου του με το Κατάρ; Ο ίδιος έχει μπει πλέον στο στόχαστρο της Κομισιόν, με την φον ντερ Λάιεν να ξεκινά επείγουσα έρευνα για τους δεσμούς αξιωματούχων της ΕΕ με τον πρώην επίτροπο, ο οποίος εμπλέκεται σε καταγγελίες περί διαφθοράς σχετικά με την επιρροή του Κατάρ στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This