Δ. Παπαγγελόπουλος: Θα ζητήσω να βρεθώ «ενώπιος ενωπίω» με Ράικου, Αγγελή και Σαμαρά (video)

Must Read

Την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με Σαμαρά, Αγγελή και Ράικου ζήτησε χθες το βράδυ (και) μέσω της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε μια συνέντευξη-ποταμό για το σκάνδαλο της Novartis.

O κ. Παπαγγελόπουλος επανέλαβε πως η υπόθεση Novartis αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, ενώ δήλωσε ότι πριν από εκείνον αυτό το είχε πει και η εισαγγελέας Ελένη Ράικου. «Τον Μάρτιο του 2017, όταν παραιτήθηκε η κυρία Ράικου είναι πει ότι η Novartis είναι η κορωνίδα των σκανδάλων της Ελλάδος».

Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη:

«Για να συγκαλυφθούν οι ευθύνες πολιτικών προσώπων δημιουργήθηκε η θεωρία της σκευωρίας… Στόχος ήταν να με φοβίσουν. Επειδή δεν φοβήθηκα και η δικογραφία αποδεικνύεται φιάσκο – με βάση το κατηγορητήριο – προσπαθούν απεγνωσμένα να φτιάξουν κάτι, επικαλούνται μυστικές υπηρεσίες, ανακαλύπτουν επεμβάσεις μου σε άλλες υποθέσεις… Ρωτάω: έχει εξελιχθεί κάποια υπόθεση στα δικαστήρια ευνοϊκά για τον ΣΥΡΙΖΑ; Επειδή καταρρέουν οι κατηγορίες για την δήθεν σκευωρία προσπαθούν να φτιάξουν άλλη υπόθεση… Ωστόσο, καμιά φορά στην ιστορία νικάει και ο Δαυίδ. Τους περιμένω, ξέρω τι πάνε να κάνουν, το μόνο που θα χάσω θα είναι χρόνος μελετώντας την δικογραφία. Δεν πρόκειται να φοβηθώ. Κομανέτσι εγώ δεν πρόκειται να γίνω».

Όσο για τις υποθέσεις που αφορούν τα πολιτικά πρόσωπα και μπήκαν στο αρχείο, είπε: «Θα δω την πράξη αρχειοθέτησης και τα στοιχεία για την υπόθεση της παραπομπής στο αρχείο της υπόθεσης για τον Αντώνη Σαμαρά… Θα υπερασπίσω τον εαυτό μου αλλά και την Δικαιοσύνη».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος στην αρχή της συνέντευξης δήλωσε ότι είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος, που δεν ήταν μέλος κόμματος ούτε στα φοιτητικά του χρόνια! Μάλιστα, αποκάλυψε πως η συγκυρία τον έφερε να μετακομίσει δίπλα στο πατρικό σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος του έκανε την πρόταση να πολιτευτεί. Και ενώ ο ίδιος είχε επιφυλάξεις, πολλοί φίλοι του, πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας, τον συμβούλευσαν να μπει στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι σήμερα το πρωί, ο συνήγορος του, Δημήτρης Τσοβόλας, θα καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής έγγραφο με διάφορα αιτήματα του για πράξεις που θα συμβάλλουν στην υπεράσπιση του. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, θα αιτηθεί και «την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον Αντώνη Σαμαρά, την Ελένη Ράικου, τον Ιωάννη Αγγελή και όποιον άλλον θελήσει, ώστε να με κοιτάει στα μάτια και να λέει ότι θέλει».

«Έχουν μετανιώσει, είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις τεράστιες ευθύνες τους», είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφορικά με τις καταγγελίες των Ράικου και Αγγελή.

Όσο για το τι έγινε στη Βιέννη και αν προσφέρθηκε στικάκι με στοιχεία που το αρνήθηκε ο εισαγγελέας Γιάννης Αγγελής, απάντησε: «Από την δικογραφία προκύπτει ότι έγινε μία συνάντηση στην οποία συμμετείχε η Ελένη Τουλουπάκη και μετά προστέθηκε και ο κ. Αγγελής», ωστόσο πρόσθεσε ότι στικάκι με στοιχεία δεν υπήρξε. Επίσης, δήλωσε ότι η κυρία Τουλουπάκη, αφού τον κατηγόρησε, έπειτα τον συνάντησε για να ζητήσει τη βοήθεια του…

Δείτε τι είπε ο πρώην Υπουργός στον Νίκο Χατζηνικολάου:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This