Ετεροχρονισμένο «φλουρί» για την Ελένη Μακρή-Θεοδώρου

Η Λαμιώτισσα πολιτικός, που πήρε τη θέση του (παραιτηθέντος) Θέμη Χειμάρα στα έδρανα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Must Read

«Της έφεξε», που λέει και ο λαός, της Ελένης Μακρή-Θεοδώρου. Το πρωτοχρονιάτικο δώρο του Αϊ-Βασίλη για εκείνη ήταν τελικά μια θέση στο Κοινοβούλιο.

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση, χθες, της παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα του βουλευτή της Ν.Δ. στον νομό Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα, τα φώτα στράφηκαν στην πρώτη επιλαχούσα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, που επιστρέφει, καθώς ήταν βουλευτής Φθιώτιδας το 2012-2015. Ο Θέμης Χειμάρας βρέθηκε στη δίνη της επικαιρότητας, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε εταιρία που έπαιρνε έργα από το Δημόσιο.

Αυτή η αποκάλυψη ήταν η τύχη της Ελένης Μακρή-Θεοδώρου, που δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται και να δραστηριοποιείται πολιτικά στον νομό της, και θα κατέβαινε ούτως ή άλλως ως υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές. Στις προ-προηγούμενες είχε χάσει για 6.000 ψήφους.

Βιογραφικό

«Διετέλεσα βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2015. Τον Δεκέμβριο του 2017 αναγορεύτηκα διδάκτορας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γεννήθηκα στη Λαμία και τα πρώτα μου χρόνια έζησα με την οικογένειά μου στον Δομοκό. Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών). Εχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε σχολεία της Βοιωτίας» αναφέρει στο βιογραφικό της η νέα βουλευτής, που είναι παντρεμένη με τον Μάριο Θεοδώρου και έχει δύο γιους, τον Φάνη και τον Βαγγέλη. Τυχερή η Λαμιώτισσα πολιτικός, παρότι η θητεία της θα είναι ολίγων μηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This