Ευθυμίου: Από το 2008 οι συμβάσεις με τον ΕΦΚΑ

Η «γαλάζια» βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης στην... τσιμπίδα του Πολάκη

Must Read

«Ξαναχτυπά» κατά «γαλάζιου» βουλευτή ο Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας αυτή τη φορά την Αννα Ευθυμίου για μπίζνες με το Δημόσιο, κατηγορίες τις οποίες αρνείται κατηγορηματικά η βουλευτής της Ν.Δ. ως ανυπόστατες, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σύμβαση με το Δημόσιο ούτε μετέχει σε καμιά εταιρία του Δημοσίου με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Ολα άρχισαν όταν ο αψύς Σφακιανός με νέα ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριζε πως η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης παραβίασε το Σύνταγμα παρέχοντας νομικές συμβουλές στον ΕΦΚΑ, με συνολικές αποδοχές άνω των 100.000 ευρώ (συγκεκριμένα 106.672 ευρώ). «Οπως έγραψα και στην περίπτωση Χειμάρα, η “κανονικότητα” των βουλευτών της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε. είναι το διαρκές πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος. Απ’ όπου μπορούν, όπως μπορούν και όσο μπορούν…» γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook.

Στη δημοσίευση απάντησε άμεσα η Αννα Ευθυμίου, γράφοντας πως «δεν έχω καμία σύμβαση με το Δημόσιο ούτε μετέχω σε καμία εταιρία του Δημοσίου με καμία ιδιότητα» και πως η σχέση της με τον ΕΦΚΑ «χρονολογείται από το 2008 ως σχέση εντολής και χειρίζομαι υποθέσεις κατ’ αποκοπήν και πλήρως κοστολογημένες, χωρίς κανένα περιθώριο κέρδους».

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης εξηγεί πως πρόκειται για παλιές υποθέσεις που της ανατέθηκαν πρωτοδίκως, πριν καν εκλεγεί βουλευτής, και ολοκληρώθηκαν σε δεύτερο βαθμό, ενώ παραθέτει σχετικά αποδεικτικά στοιχεία προκειμένου να στοιχειοθετήσει τα λεγόμενά της και δηλώνει πως βρίσκεται «στη διάθεση οποιουδήποτε για να διασταυρώσει την αλήθεια των ισχυρισμών μου».

Τρίτη σχετική υπόθεση

Σημειωτέον πως αυτή είναι η τρίτη σχετική υπόθεση βουλευτή της Ν.Δ. που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Οι δύο πρώτοι βουλευτές αποδείχθηκε πως είχαν πράγματι εισοδήματα από συμβάσεις με το Δημόσιο.

Ο μεν Ανδρέας Πάτσης αποπέμφθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής. Οσο για τον Θέμη Χειμάρα, παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα από το βουλευτικό αξίωμα.

Πάντως, η υπόθεση Ευθυμίου φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This