Η στιγμή που ο Μητσοτάκης μαθαίνει ότι ο Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής

«Καλοδεχούμενη η πρόταση» απάντησε από την Κρήτη

Must Read

Αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης περίμενε τη «βόμβα» να σκάσει μετά από τον φάκελο που παρέλαβε ο Αλέξης Τσίπρας με το πόρισμα της ΑΔΑΕ για τους στόχους των παρακολουθήσεων, ο πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να κρύψει το πόσο δυσανασχέτησε όταν τελικά έμαθε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε σε πρόταση δυσπιστίας.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το neakriti.gr, φαίνεται η στιγμή όπου ο Άκης Σκέρτσος ενημερώνει τον Μητσοτάκη μέσα στο Δημαρχείο Ηρακλείου, για την εξέλιξη στη Βουλή.

Ο Μητσοτάκης γυρίζει το κεφάλι του προς τον Σκέρτσο, μαθαίνει τα «νέα» και στη συνέχεια κάνει έναν μορφασμό. 

«Καλοδεχούμενη η πρόταση και είναι αλήθεια ότι τον παρακαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει» είπε ο κ. Μητσοτάκης που πρόσθεσε ότι είναι «πολύ καλή ευκαιρία για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών. Επιδιώκω τη σύγκριση, ελάτε να συγκριθούμε» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος πρόσθεσε ότι «εύχομαι οι πολίτες να ξεπεράσουν το νέφος της τοξικότητας και να αντιληφθούν ποιοι μπορούν να τους μιλήσουν για το μέλλον τους».

«Από αύριο θα είμαστε στη Βουλή και την Παρασκευή θα πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι να προκηρύξουμε τις εκλογές θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε επίσης:

Τσίπρας: Πρόταση μομφής κατά του Μητσοτάκη και αποκαλύψεις για τα πρόσωπα που παρακολουθούσε η ΕΥΠ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This