Υπό παρακολούθηση η οικογένεια Μπακογιάννη: Ο ίδιος ο Μητσοτάκης γνώριζε τις συνομιλίες!

Ευθεία πλέον η εμπλοκή του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Must Read

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη της εφημερίδας «Εστία της Κυριακής» όταν πριν από μια εβδομάδα έγραφε πως μέλη της οικογένειας Μπακογιάννη είχαν στείλει τα κινητά τους σε ξένη χώρα προκειμένου να ελεγχθούν.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento της Κυριακής τεκμηριώνει την παρακολούθηση μέσω του συστήματος Predator που βρισκόταν το σύνολο της οικογένειας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με το Documento, η οικογένεια Μπακογιάννη είχε αντιληφθεί ότι υπάρχει παρακολούθηση όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σε μέλος της και δήλωσε ότι γνωρίζει περιεχόμενο συνομιλίας που είχε γίνει με τον Κώστα Βαξεβάνη! 

Όπως αναφέρει ο Κ. Βαξεβάνης, στη λίστα όσων παρακολουθούνταν με Predator που είχε η εφημερίδα του στην κατοχή της, υπό παρακολούθηση ήταν μόνο η μητέρα του παιδιού του Δημάρχου Μαίη Ζανή.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με την αποκάλυψη για την παρακολούθηση της οικογένειας Μπακογιάννη

Όπως αποκαλύπτει ο Κώστας Βαξεβάνης, στις 28 Απριλίου 2022, το μεσημέρι, είχε επικοινωνήσει με την Αλεξία Μπακογιάννη, ως διευθύντριας συμβούλου της διαφημιστικής εταιρίας ΑIA, με αντικείμενο της συζήτησης το ενδιαφέρον πελατών της για διαφημίσεις στην εφημερίδα. Ο Κ. Βαξεβάνης, πάνω στη συζήτηση ενημέρωσε την Αλεξία Μπακογιάννη ότι στο φύλλο που θα κυκλοφορούσε αποκάλυπτε για την πρόσληψη του γιου Μητσοτάκη στο Στρασβούργο, από ισπανό ευρωβουλευτή, με την Αλεξία να θεωρεί λάθος το θέμα λέγοντας «τι φταίει το παιδί».

Στην έρευνα που -σύμφωνα με τον εκδότη του Documento- διέταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη διαρροή του θέματος, του είπαν σύμφωνα με το δημοσίευμα πως η πηγή ήταν η οικογένεια της Ντόρας και, συγκεκριμένα, η κόρη της Αλεξία. Ο Κυριάκος αμφισβήτησε τον συνομιλητή του λέγοντας πως η Αλεξία δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ο συνομιλητής του επέμενε: «Κυριάκο, μην επιμένεις, έχουμε στοιχεία. Υπάρχουν όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο».

Το Documento περιγράφει τη σφοδρή αντιπαράθεση που ακολούθησε, αλλά και ότι χρειάστηκε διαμεσολάβηση έμπιστου προσώπου του Κυριάκου και της Ντόρας προκειμένου να διευθετηθεί η κρίση που υπήρχε με αλλεπάλληλες επικοινωνίες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This