Ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ: Υμνητής του Μητσοτάκη υποψήφιος

Ανοίγουν σαμπάνιες στο Μαξίμου!

Must Read

Ανακοινώθηκαν σήμερα σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά μετά από την ομλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Στα «πράσινα» ψηφοδέλτια θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης, αλλά και ο γιος του δολοφονημένου βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη.

Στην Α’ Αθήνας θα αναμετρηθούν ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Παύλος Γερουλάνος και η Ρωξάννα Μπέη, κόρη του αείμνηστου Δημάρχου Αθηνών.

Στο Νότιο Τομέα κατεβαίνει ο Παύλος Χρηστίδης, ο Στέφανος Ξεκαλάκης και η Τόνια Αντωνίου

Στον Δυτικό Τομέα στα ψηφοδέλτια θα βρεθούν η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης και ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στην Ανατολική Αττική ο Μανώλης Χριστοδουλάκης

Στο Ρέθυμνο θα είναι υποψήφιος ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Στη Ροδόπη θα είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής.

Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς κι Ευρυτανίας, και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου φαίνεται ότι συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Αυτό που προξενεί πάντως μεγάλη και αρνητική εντύπωση είναι ότι στο Βόρειο Τομέα υποψήφιοι θα είναι εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο, τη Μιλένα Αποστολάκη, και την Κατερίνα Μπατζελή, ο υμνητής του «Μητσοτακισμού», Ανδρέας Παπαδόπουλος!

Ο γυρολόγος – υβριστής Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, πρώην σύντροφος της Αλεξίας Μπακογιάννη, έχει διακριθεί για τους ύμνους στην οικογένεια Μητσοτάκη αλλά και την. «κριτική» που ασκούσε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όταν η Αείμνηστη Φώφη Γεννηματά έδινε τη μάχη με το θάνατο!

Και όμως, αυτός ο άνθρωπος κατάφερε και τρύπωσε στα ψηφοδέλτια, προκαλώντας φυσικά ρίγη συγκίνησης και αισιοδοξίας στο Μέγαρο Μαξίμου…

Διαβαστε σχετικά:

Ο γυρολόγος υβριστής θέλει «ανάσταση» στα… πράσινα

Ο «σώγαμπρος» Ανδρέας Παπαδόπουλος, «παρακαλούσε τον Βαξεβάνη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Breakfast @ Star: Επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου – Όσα είπε για τον τραυματισμό της

Στο πλατό του «Breakfast @ Star» επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου μετά τον τραυματισμό που είχε στο χέρι της.Η γνωστή...

More Articles Like This