Θεοδωρικάκος: Δεν είχα ενημέρωση από το Εσωτερικών Υποθέσεων!

Απίστευτη δικαιολογία του υπουργού ο οποίος υποστηρίζει ότι το τμήμα «λειτουργούσε με στεγανά»!

Must Read

Άγνοια για τα φαινόμενα διαφθοράς στην ΕΛΑΣ δήλωσε στην πράξη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε επικοινωνία και ενημέρωση από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛΑΣ!

«Τα αποτελέσματα αυτής της υπηρεσίας τους τελευταίους μήνες είναι πενιχρά», είπε ο Τ. Θεοδωρικάκος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και πρόσθεσε: «προσωπικά θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερες υποθέσεις διαφθοράς και να έχουν διαλευκανθεί. Δεν έχω ενημέρωση προσωπικά από τον πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας. Εκεί υπήρχε ένα στεγανό για τις υποθέσεις».

Μάλιστα ο υπουργός απευθύνθηκε στους βουλευτές της αντιπολίτευσης οι οποίοι επικαλέστηκαν τους διαλόγους αστυνομικών και μαφιόζων που δημοσιεύονται στο Βήμα και τα Νέα. « Ρωτήσατε για το Βήμα, ποιος να το ήξερε αυτό το πράγμα αν δεν το ήξεραν οι Εσωτερικές Υποθέσεις;», αναρωτήθηκε και υπενθύμισε ότι την Κυριακά το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν «να δώσω εντολή στην ΕΛΑΣ να στείλει το δημοσίευμα και ότι σχετικό στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και να σταλεί και στον εισαγγελέα. Έγινε αυτομάτως αυτό. Καθαρές κουβέντες πεντακάθαρες».

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον διορισμότοιυ υποστράτηγου Παναγιώτη Πούπουζα στη θέση του Διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This