Κραυγή αγωνίας Τατσόπουλου: «Με απέλυσε ο Μαρινάκης!»

Αποκάλυψε ότι ο Μητσοτάκης τον πήρε τηλέφωνο να του συμπαρασταθεί... για τη σύλληψη

Must Read

Με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «γυρολόγος» της πολιτικής Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος πέρασε κάποιες ώρες στο Αυτόφωρο μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του, γνωστοποιεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον… απέλυσε, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πήρε τηλέφωνο από το Τόκιο, για να του συμπαρασταθεί!

«Πριν από λίγο μου κοινοποιήθηκε η απόλυσή μου. Δεν λέγεται «απόλυση» -φτου, κακά!- λέγεται «λύση σύμβασης». Πολιτισμένα πράγματα. Οι «συμβαλλόμενοι» αποφασίζουν από κοινού να λύσουν τη «σύμβασή» τους. Πώς λέμε «βελούδινο διαζύγιο»; Καμία σχέση» γράφει μεταξύ άλλων ο Τατσόπουλος και εξιστορεί ότι η απόλυσή του ήρθε, όταν είπε ότι θα δώσει συνέντευξη για τη σύλληψή του και σε άλλο μέσο εκτός από την εφημερίδα που ανήκει στον όμιλο Μαρινάκη.

Έπειτα, αποκαλύπτει ότι δέχτηκε και τηλεφώνημα από τον Μητσοτάκη, ο οποίος από το Τόκιο, τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να του συμπαρασταθεί μετά το αυτόφωρο: «Όλα ξεκίνησαν προχτές το απόγευμα. Ξέρετε, από τη νύχτα της Δευτέρας, από τη σύλληψή μου σε ζωντανή μετάδοση κι έπειτα, το κινητό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Κυρίως μηνύματα συμπαράστασης, από περισσότερο έως λιγότερο επώνυμους, όχι να κοκορευτώ, αλλά κοκορεύομαι, μέχρι ο πρωθυπουργός με πήρε από το Τόκιο… Ανάμεσα σε όλους και δημοσιογράφοι. Πολλοί δημοσιογράφοι» γράφει ο Τατσόπουλος και συνεχίζει:

«Όλη η ιστορία έληξε μέσα σε μία ώρα μάξιμουμ. Ο Μαντέλας με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε ότι το μετέφερε στον Μαρινάκη κι εκείνος, για λόγους αρχής, επιθυμεί να λήξει η συνεργασία μου με τα «Νέα». Ομολογώ πως δεν το έπιασα με την πρώτη. Είμαι αργόστροφος σε κάτι τέτοια. Στα «Νέα» δουλεύω πολλά χρόνια ως εξωτερικός συνεργάτης και μόνο επί Μαρινάκη τα τελευταία έξι (από το 2017) με δύο κείμενα ανελλιπώς κάθε βδομάδα. «Δεν κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα», λέμε εμείς οι γιαλαντζί αγγλοσάξονες, αλλά και πάλι, μου έπεσε κάπως βαρύ να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι θα έχανα τη δουλειά μου –«για λόγους αρχής!»- επειδή ο Δανίκας μού τηλεφώνησε δέκα λεπτά νωρίτερα από την Παναγοπούλου. Αν δεν ήταν πρόσχημα ήταν γελοίο, αν ήταν πρόσχημα ήταν ακόμη πιο γελοίο. Μήπως όμως, σκέφτηκα, δεν καταλαβαίνω το ιδιότυπο χιούμορ των εφοπλιστών όταν απολύουν λοστρόμους; Έτσι απολύει ο Μαρινάκης» καταλήγει στην ανάρτησή του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This