Σε… Μητσοτακικά χνάρια ο Άδωνις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Σε ένα χρόνο δεν θα θυμάται κανείς τις αντιδράσεις»

Must Read

Ο κυνισμός και η αλαζονεία σε όλο τους το μεγαλείο από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος άλλωστε είναι ιδανικός εκφραστής και των δύο…

Ο Υπουργός Υγείας σε συνέντευξή του στον «Αίολο», το τηλεοπτικό κανάλι για το βόρειο Αιγαίο, ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει αναφορικά με τα απογευματινά χειρουργεία, τα οποία ουσιαστικά νομιμοποιούν το «φακελάκι» στο ΕΣΥ και αποτελούν ακόμα ένα κομμάτι του παζλ που θέλει να φτιάξει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τελική εικόνα την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας.

Η απάντηση που έδωσε στη σχετική ερώτηση για τις αντιδράσεις, δείχνει το πώς αντιμετωπίζονται οι πολίτες αυτής της χώρας από τους πολιτικούς μας ταγούς:

«Μην ανησυχείτε για τα χειρουργεία. Ξεκίνησαν, τερμάτισαν (σ.σ. οι αντιδράσεις). Σε ένα χρόνο δεν θα θυμάται κανείς τις αντιδράσεις. Σε ένα χρόνο δεν θα θυμάται κανείς τις αντιδράσεις σας λέω. Πώς έκανε ο Αλέκος Παπαδόπουλος τα απογευματινά ιατρεία, φωνάζανε, φωνάζανε, φωνάζανε. Σήμερα ξέρετε κανέναν που δεν πάει στα απογευματινά ιατρεία; Όλοι πάνε. Μην ανησυχείτε, αυτές οι φωνές είναι για να υπάρχουν. Οι άνθρωποι αυτοί που φωνάζουν δεν έχουν πρόταση. Ξέρετε ποια είναι η πρότασή τους; Διπλασιάστε τους μισθούς… ».

Ιδού λοιπόν, «σε ένα χρόνο δεν θα θυμάται κανείς τις αντιδράσεις». Σε αυτή τη φράση συμπυκνώνεται όλη η αλαζονεία της εξουσίας, η οποία αχόρταγα διαλύει τα πάντα και μεθοδεύει τα πάντα προς όφελός της.

Επίσης, με αυτή τη φράση που είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης θύμισε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος 31 χρόνια πριν και αναφερόμενος στο Σκοπιανό και τον σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας μας, είχε πει:

«Μετά από ένα χρόνο, πολύ περισσότερο μετά από δέκα χρόνια, κανείς δεν θα θυμάται αυτή την κουβέντα…»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This