ΣΥΡΙΖΑ -Υπόθεση Πολάκη: Απογοήτευσαν όσους θα τους έδιναν την πλειοψηφία. Γιατί;

Must Read

Με  απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε την απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν  εισπράττει τη  φθορά Μητσοτάκη: πάει ένα βήμα μπροστά, δυο βήματα πίσω. Ή αλλιώς: ήταν πολύ ωραίο για να κρατήσει ότι το τελευταίο διάστημα είχε εμπροσθοβαρή συμπεριφορά.

  • Του Γιώργου Λακόπουλου

Απέναντι στην κυβέρνηση που καταρρέει, αλλά και στην κοινωνία που δεν δέχεται συμβιβασμούς με ξεπερασμένες συμπεριφορές και το διαδηλώνει στους δρόμους, στην  Κουμουνδούρου βρήκαν τρόπο να απογοητεύσουν όσους θα μπορούσαν να τους δώσουν την πλειοψηφία στις εκλογές.

Εκεί που  η αξιωματική αντιπολίτευση, άρχιζε  να κάνει ελκυστική τη βιτρίνα της – δείχνοντας ότι και οι τελευταίες «προβληματικές» φιγούρες θα επισκιαστούν από τα νέα ονόματα που θα προστεθούν στη μαρκίζα και θα δώσουν νεα πνοή,-το βαθύ κόμμα σάρωσε τα πάντα.

Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας για επιστροφή του Παύλου Πολάκη  είναι  απόφαση του «παλαιού ΣΥΡΙΖΑ» τον οποίο εκπροσωπεί, καθώς τα  110.000 νεα μέλη του κόμματος  -που ψήφισαν  για τον πρόεδρο-δεν μετείχαν στην ανάδειξη των οργάνων.

Στην ουσία είναι πράξη οπισθοδρόμησης και σκιάζει την πορεία προς τις κάλπες. Οδηγεί σε συσπείρωση προς τα κάτω και κάνει πιο δύσκολο να καρπωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη ραγδαία φθορά του Μητσοτάκη μετά τα Τέμπη. Οι πολίτες  βλέπουν ότι αντί τις κινήσεις  ανανέωσης που αναμένουν,  η ηγετική ομάδα αδιαφορεί για τις διαθέσεις τους και κλείνεται σαν στρείδι στο κέλυφός του.

Αναδημοσίευση από anoixtoparathyro.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This