Άγριο τρολάρισμα και κράξιμο στον Άδωνι που πήγε στη λαϊκή – Έβαλαν το τραγούδι που μισεί

Για μια ακόμα φορά τα «άκουσε» από τους πολίτες

Must Read

Γερό «κάζο» επεφύλασσαν στον Άδωνι Γεωργιάδη οι πολίτες, λίγες ώρες μετά από την παραληρηματική του ανάλυση για τους δεξιούς και τους αριστερούς…

Ενόψει των εκλογών ο υπουργός των καλαθιών βρέθηκε σε λαϊκή αγορά για ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου, το οποίο ωστόσο του γύρισε «μπούμερανγκ».

Είναι η αμήχανη στιγμή που ο υπουργός Ανάπτυξης περπατάει ανάμεσα στους πάγκους και ακούγεται το ιταλικό αντιφασιστικό τραγούδι Bella Ciao.… Ενοχλημένος κάποιος από τη συνοδεία του ακούγεται να ρωτάει «Επίτηδες το βάλανε;»

Στο ίδιο βίντεο μάλιστα, παραγωγοί και πολίτες διαμαρτύρονται για το σαρωτικό κύμα ακρίβειας που έχει γονατίσει τα ελληνικά νοικοκυριά, την ώρα που ο Άδωνις υποτιμά τη νοημοσύνη τους ανακοινώνοντας καλάθια… κάθε είδους.

«Δεν πάμε καλά» ακούγεται να λέει ένας από τους παραγωγούς με τον Άδωνι να ρωτάει «γιατί;» και τον παραγωγό να του απαντάει «πολλά τα έξοδα».

«Μπορείτε να μας πείτε με πόσα περνάτε;» ακούγεται να ρωτάει τον υπουργό ένας άλλος πολίτης και φυσικά ο ίδιος δεν τόλμησε να απαντήσει.

Στο βίντεο διακρίνεται και μια κυρία η οποία ζητάει τον λόγο για την εκτόξευση των τιμών στο ελληνικό λάδι, λαμβάνοντας φυσικά αερολογίες ως απάντηση…

Δείτε επίσης:

«Απαίσιος, άχρηστος και ανεπρόκοπος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This