Οι συμβουλές του νονού Κώστα Καραμανλή στο… βαφτιστήρι του!

Ο Θανάσης Μπασιάκος επισκέφτηκε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή

Must Read

Την ημέρα που έκανε πρεμιέρα -χθες δηλαδή- το «καλάθι του νονού» διάλεξε ένας βαφτισιμιός να δει τον νονό του! Οχι για να πάρει τη λαμπάδα και το τσουρέκι του, καθώς πι είναι πολύ μεγάλος για αυτό, αλλά για να συζητήσει μαζί του τα καινούργια βήματα στη ζωή του.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ακόμη δεν μπορεί, λόγω ηλικίας (είναι μόνο 22 χρονών) να διεκδικήσει τη θέση του αείμνηστου πατέρα του, στον νομό Βοιωτίας, αλλά η πολιτική βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στο αίμα του. Αλλωστε, έχει άνθρωπο να θαυμάζει πολιτικά, και αυτός είναι ο Κώστας Καραμανλής.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, λοιπόν, και γιος του πρώην υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, ο Θανάσης Μπασιάκος, για πολλές αποφάσεις στη ζωή του ξέρει ότι θα μπορεί να συμβουλεύεται πάντοτε τον νονό του και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Εχει την τύχη να έχει νονό με τεράστια πολιτική εμπειρία! Η κουμπαριά και η οικογενειακή τους φιλία άρχισαν όταν ο Κώστας Καραμανλής πάντρεψε τους γονείς του Θανάση. Ακολούθησαν και τα βαφτίσια, στην πορεία της σχέσης τους.

Ο Θανάσης Μπασιάκος είχε καιρό να μιλήσει με τον αγαπημένο του νονό, πρότυπο για τον ίδιο στη ζωή, και να του πει τα νέα του, κι αυτός ήταν ο λόγος της χθεσινής του επίσκεψης στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Ο 22χρονος γιος του πρώην υπουργού που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια έχει συστήσει εταιρία διαχείρισης των ακινήτων της οικογένειάς του, ασχολείται με τα αγροτικά, και προετοιμάζεται για μεταπτυχιακές σπουδές.

Ολα αυτά παράλληλα με πολιτικές δραστηριότητες. Την ώρα, λοιπόν, που η οικονομική επικαιρότητα έβριθε από ειδήσεις για το «καλάθι του νονού», ένας νονός συναντούσε το βαφτιστήρι του! Και δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε νονός, αλλά ο Κώστας Καραμανλής… ο απόλυτος νονός!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This