Σε απόγνωση ο Μητσοτάκης, επιστράτευσε ακόμα και τον Καρατζαφέρη!

Η απόλυτη κατάντια για τον δήθεν «αυτοδύναμο», που ζητά στήριξη από τον... κύριο 0,7%, που τον εχει αποβάλει η ιστορία

Must Read

«Χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη» στην… κυριολεξία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Μεγαλόπολη, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της χθεσινής επίσκεψής του στην Αρκαδία.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης με καταγωγή από την Αρκαδία και, πιο συγκεκριμένα, από το χωριό Ποταμιά του Δήμου Μεγαλόπολης, βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο της εκεί επίσκεψης του -απερχόμενου- πρωθυπουργού.

Και ο τελευταίος δεν έχασε, φυσικά, την ευκαιρία να έχει έναν θερμότατα εναγκαλισμό μαζί του, καθώς, εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, αναζητά απεγνωσμένα συμμάχους, μπας και εξασφαλίσει την… πολυπόθητη «αυτοδυναμία» (εδώ γελάμε).

Ακόμη κι αν ο εν λόγω -δυνητικός- σύμμαχος αποτελεί κάποιον που οι ψηφοφόροι έχουν στείλει οριστικά και αμετάκλητα στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας! 

*πηγή φωτο: arcadiaportal.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This