Του βγήκαν τα ντολμαδάκια από τη μύτη!

Νόμιζε πως ο Σαμαράς ήθελε απλά να τον… φιλέψει;

Must Read

Σε ταινία με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο παραπέμπει η θεματολογία της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά στην ταβέρνα «Θίασος» στην Καλαμάτα.

Φυσικά ο Αντώνης δεν φημίζεται για την γαλαντομία του και του σέρβιρε μέχρι και νηστίσιμα ντολμαδάκια παρότι είχε παρέλθει η μεγάλη εβδομάδα.

Γι’ αυτό και οταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού, τα ντολμαδάκια πήγαν να βγουν από τη μύτη του Κυριάκου. Ο Μεσσήνιος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μην υποστηριχτεί εκ νέου για περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας, αλλά να υποστηριχτεί ο «σαμαρικός» πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσσης! 

Ο ίδιος Κώστας Βλάσσης τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αποκαθήλωσε προσβλητικά από υπουργό! Αλλά έτσι είναι οι πολιτικοί. Εκεί που κάποιος έφτυνε μέχρι χθες, γλύφει με την ίδια ευκολία σήμερα.

Το θέμα είναι εάν ο Νίκας θα δεχτεί να παρατήσει το μενού του θιάσου…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This