Μελωδία εκλογικής νίκης για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Η εκδήλωση της υποψήφιας βουλευτού της Ν.Δ. στο «Ακροπόλ» και η αφιέρωση του συζύγου της, που έπαιξε αγαπημένα τραγούδια στο πιάνο

Must Read

Η Ολγα «on stage» παρέα με τον Μίνω Μάτσα, ο οποίος έπαιζε μελωδίες στο πιάνο μόνο για εκείνη, ήταν το θέαμα που απόλαυσαν προχθές οι φίλοι της Ολγας Κεφαλογιάννη.

Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας οργάνωσε και κάλεσε τους φίλους της σε εκδήλωση με πολιτική και μουσική, που έγινε στο θέατρο «Ακροπόλ». Εκεί η Ολγα Κεφαλογιάννη μίλησε αλλά και σιγοτραγούδησε στο πλάι του συζύγου της, μουσικοσυνθέτη Μίνου Μάτσα.

Από αριστερά: Μίνως Μάτσας, Ρούλα Μάτσα, Μάκης Μάτσας, Ολγα Κεφαλογιάννη και Ελένη Κεφαλογιάννη

Στο θεατρικό σανίδι ανέβηκε το πιάνο του Μίνου και εκείνος έπαιξε για το κοινό αγαπημένα του τραγούδια. «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου, η καρδιά που αγαπώ» ήταν το πρώτο που αφιέρωσε στην αγαπημένη του Ολγα Κεφαλογιάννη, ενθουσιάζοντας όλους όσοι ήταν από κάτω. Η υποψήφια βουλευτής κάθισε για πρώτη φορά δημόσια στο πιάνο μαζί του. Το «Ακροπόλ» σείστηκε από τα τραγούδια, καθώς ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Από αριστερά: Μίνως Μάτσας, Ρούλα Μάτσα, Μάκης Μάτσας, Ολγα Κεφαλογιάννη και Ελένη Κεφαλογιάννη

Η οικογένεια της Ολγας, αδελφές, ξαδέλφια, οι σύζυγοί τους και άλλοι, οι κολλητοί φίλοι της, οι φίλοι και η οικογένεια του Μίνου, αλλά και δεκάδες ψηφοφόροι «έκλεισαν» την Ιπποκράτους όπου βρίσκεται το θέατρο. Ο Μίνως Μάτσας χρησιμοποίησε τη μουσική του δύναμη για να στηρίξει την Ολγα του στον εκλογικό της αγώνα, που ολοκληρώνεται σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This