Δήλωση-ντροπή της Σακελλαρόπουλου για την Ποντιακή Γενοκτονία

Must Read

Back to back είναι οι εξοργιστικές δηλώσεις της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία δεν λέει με τίποτα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και του ρόλου της ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αυτή τη φορά η ΠτΔ καταπιάστηκε με την ημέρα μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων και στο μήνυμά της… κατάφερε να «ξεπλύνει» τις σφαγές, τη φρίκη και τα δεινά που εξαπέλυσε στον Ελληνισμό του Πόντου ο Κεμάλ Ατατούρκ και οι Νεότουρκοι, κάνοντας λόγο για «οθωμανική αυτοκρατορία» η οποία πρακτικά τότε, δεν υφίστατο!

  • Η δήλωση της ΠτΔ:

«Σήμερα, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η σκέψη όλων μας στρέφεται στους εκατοντάδες χιλιάδες αθώους που, 104 χρόνια πριν, εξοντώθηκαν ή εκτοπίστηκαν βίαια από τις πατρογονικές τους εστίες.

Αναλογιζόμαστε παράλληλα, με ευγνωμοσύνη, τον σπουδαίο ρόλο που διαδραμάτισαν στην ανάπτυξη της πατρίδας μας και στον πλούτο της πολιτισμικής μας ταυτότητας όσοι από τους ξεριζωμένους Ποντίους κατάφεραν να διασωθούν από τους διωγμούς της οθωμανικής αυτοκρατορίας και να βρουν καταφύγιο στη χώρα μας.

Η σημερινή επέτειος υπενθυμίζει στη διεθνή κοινότητα τη σημασία που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η αναγνώριση των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, ώστε να αποτραπεί η επανάληψή τους στο μέλλον».

Κατόπιν αυτής της ανάρτησης, ένας εκ των χρηστών του Twitter έσπευσε να κάνει ένα ιδιαιτέρως εύστοχο σχόλιο στην κ.Σακελλαροπούλου…

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This