Πρωτοφανής προβοκάτσια της Κυβέρνησης λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες!

Must Read

Με κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, γίνεται προσπάθεια από τα τρολ της Νέας Δημοκρατίας να παραπλανήσουν τους πολίτες και να τους οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις κατά την εκλογική διαδικασία.

Το διαδίκτυο, μετά την παραίτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ λόγω των δηλώσεων που έκανε για τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών, γέμισε με fake news τα οποία κυκλοφόρησαν ξεκάθαρα για προβοκάτσια.

Γνωστά «γαλάζια» τρολ κυκλοφόρησαν ότι για να είναι έγκυρο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει οι ψηφοφόροι πρώτα να… σβήσουν το όνομα του κ.Κατρούγκαλου και κατόπιν να επιλέξουν τους υποψήφιους που θέλουν να ψηφίσουν!

Εννοείται ότι σε κανένα εκλογικό σύμπαν δεν ισχύει αυτό, καθώς μια τέτοια κίνηση βγάζει αυτομάτως άκυρο το ψηφοδέλτιο.

Μια χαρακτηριστική προβοκατόρικη ανάρτηση είναι αυτή του χρήστη «zhukov», ο οποίος έχει αναγνωριστεί ως τρολ της δεξιάς προπαγάνδας (σ.σ. ως Ζούκωφ αρθρογραφεί στο Μανιφέστο).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This