Τα βρόντηξε και έφυγε από τον ΣΚΑΪ ο Νάσος Ηλιόπουλος

Τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του ο Άρης Πορτοσάλτε

Must Read

Στο πάνελ του ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος ο Νάσος Ηλιόπουλος για να σχολιάσει την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για άσχημο αποτέλεσμα και λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν προκάτ εξηγήσεις» για την συντριβή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως τόνισε: «Η Αριστερά ξέρει να διαχειρίζεται ήττες ανασυγκροτεί τον εαυτό της. Είναι μεγάλη ανάγκη να ανασυγκροτήσει τον εαυτό του ο ΣΥΡΙΖΑ γρήγορα. Τα προβλήματα ο κόσμος που αύριο θα πάει στο σουπερ μάρκετ σα να έχει φάει ξύλο, θα είναι. Ο 80χρονος ανάπηρος που τον πέταξαν έξω από το σπίτι του θα κοιμάται στο μπαλκόνι και πολλά άλλα…».

Εκείνη τη στιγμή τον διέκοψε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Νάσο Ηλιόπουλο να του λέει πως εκείνος δεν τον διέκοψε και ότι μπορεί να έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. «Οι χιλιάδες άνθρωποι και μικροί επαγγελματίες που κινδυνεύουν να χάσουν την επαγγελματική στέγη και σπίτι, θα συνεχίσουν να κινδυνεύουν, άρα… αν μπορώ να ολοκληρώσω τη φράση μου», είπε προσπαθώντας να σταματήσει τις διακοπές.

Εκείνη τη στιγμή μπήκε στη συζήτηση με το γνωστό του ύφος ο Άρης Πορτοσάλτε, λέγοντας στον Ηλιόπουλο: «Θυμάστε ότι κυβερνήσατε; Δηλαδή εμπεδώσατε στα 4 χρόνια που πέρασαν ότι κυβερνήσατε, ότι ο κύριος Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός; Το νιώσατε αυτό; Για μένα το αποτέλεσμα είναι ο θρίαμβος της κανονικότητας. Δηλαδή η σταθερότητα και η κανονικότητα νίκησαν σήμερα, θριάμβευσαν οι πολίτες δηλαδή. Οι πολίτες σας βλέπουν ως ένα κόμμα που κυβερνήσατε και τον κύριο Τσίπρα ότι ήταν πρωθυπουργός. Το να τρέχετε και να κάνετε ματάκια στους ανεμβολίαστους, να τρέχετε πίσω από το γεννήθηκα την 17Ν, των κατά συρροή δολοφόνων…».

Με τον Νάσο Ηλιόπουλο εμφανώς ενοχλημένο, να απαντάει: «Αυτό είναι πολιτικό σχόλιο; Τώρα σοβαρά θα συζητήσουμε έτσι; Εσείς που είστε με την κανονικότητα ποια είναι η θνησιμότητα αυτή τη στιγμή στη χώρα; Για πείτε μου για την κανονικότητα; Θεωρείται κανονικότητα να έχουμε 12% υπερβάλουσα θνησιμότητα όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο 0,2%…».

Και αμέσως μετά να βγάζει το μικρόφωνό του και να αποχωρεί από το πάνελ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This