Βιβλία δώρο από τη Βουλή στους 300!

Καλοκαίρι έρχεται, τα βιβλία είναι πάντα η καλύτερη παρέα...

Must Read

Οι 300 βουλευτές που κέρδισαν την προτίμηση των ψηφοφόρων στις εκλογές της 2ης Μάη, ορκίζονται σήμερα, στις 6 το απόγευμα, για να δουν, κατόπιν, τη Βουλή να… διαλύεται, για να προκηρυχθούν οι νέες εκλογές της 25ης Ιούνη.

Ωστόσο, προκειμένου να τους… απαλύνουν τον πόνο της εξαιρετικά σύντομης θητείας τους, η υπάλληλοι του Κοινοβουλίου θα τους προσφέρουν ως δώρο μια σειρά από βιβλία, τα οποία περιλαμβάνονται στην τσάντα που θα βρει ο κάθε βουλευτής στο έδρανό του.

Ως εκ τούτου, στην περίπτωση που κάποιοι εξ αυτών μείνουν τελικά στην… απ’ έξω, μετά τα αποτελέσματα της δεύτερης κάλπης, τουλάχιστον θα έχουν κάποιο όμορφο ενθύμιο από την 24ωρη θητεία τους.

Και επειδή στο newsbreak.gr πάντα μιλάμε με «απτές» αποδείξεις, ιδού:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This