Ο ΣΥΡΙΖΑ «ξεφορτώνεται» τους Σπαρτιάτες: Κάνει πίσω η ΝΔ

Must Read

Δέσμευση ότι οι Σπαρτιάτες θα φύγουν από τα αριστερά έδρανα απέσπασε η Όλγα Γεροβασίλη καταγαγόντας μία νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ. Προηγήθηκε βέβαια μία διπλή επικοινωνία της με τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, αλλά για την κατάσταση που είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία κοινοβουλευτική νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σπαρτιάτες, που ευχαρίστησαν τον Κασιδιάρη για την εκλογή τους, τοποθετήθηκαν πίσω από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ στην αριστερή πτέρυγα της Βουλής σπάζοντας μία παράδοση που ισχύει από την γαλλική επανάσταση.

Η Όλγα Γεροβασίλη είχε επικοινωνία χθες βράδυ και σήμερα το πρωί με τον Κ. Τασούλα. Ο τελευταίος δεσμεύτηκε απέναντι της ότι θα προχωρήσει σε κάθε ενέργεια για να λυθεί το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This