Εφιάλτης για τον Κυριάκο, ο Ψαριανός και ο Μπάμπης

Σκυθρωπός ο θριαμβευτής των εκλογών

Must Read

Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους τόσο στην αίθουσα της ολομέλειας αλλά και στους διαδρόμους, το σκυθρωπό ύφος του πρωθυπουργού, που παρά τον θρίαμβο του, έδειχνε κάτι να τον προβληματίζει.

Αυτό το «κάτι» λοιπόν, δεν σχετίζεται με την πορεία των εθνικών θεμάτων ή της οικονομίας. Ούτε με την εγκληματικότητα, ούτε με τα προβλήματα της κοινωνίας.

Αντίθετα, αυτό που ταλαιπωρεί το μυαλό και την ψυχή του Κυριάκου, είναι η αποκατάσταση του Γρηγόρη Ψαριανού και του Μπάμπη Παπαδημητρίου. Ένα έργο που αποδεικνύεται δυσκολότερο ακόμα και από το μετρό της Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος γνωρίζει πολύ καλά ότι εάν δεν τακτοποιήσει αυτός τους αποτυχημένους πολιτευτές του, τότε θα βρεθούν στα αζήτητα. Όσες κρούσεις όμως και αν έχει κάνει σε συμβαλλόμενα μέρη, η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική: «Καλύτερα να μου στείλεις μία καρέκλα, πάρα αυτούς»!

Το γεγονός αυτό έχει προβληματίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν θέλει με τίποτα να εγκαταλείψει τους δύο φανατικούς υποστηρικτές του. Γι’ αυτό και έχει αναθέσει σε στενό του συνεργάτη, να βρει δύο θέσεις να τους βολέψει, ώστε να μην τους έχει βάρος στη συνείδησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This