Εμφανίστηκε ο «αγνοούμενος» υπουργός Άκης Σκέρτσος, όχι όμως για το λόγο που φαντάζεστε…

Must Read

Έλαβε τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση του υπουργού επικρατείας, Άκη Σκέρτσου. Του ανθρώπου που πρωτοστατούσε στην προεκλογική εκστρατεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας κάνει πιο πολλές εμφανίσεις στα κανάλια και από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το γεγονός αυτό ήταν εξαιρετικά περίεργο, διότι ο εν λόγω υπουργός, είναι υπουργός επικρατείας. Την ίδια στιγμή όμως, η ελληνική επικράτεια φλεγόταν, από διαδοχικές, πρωτοφανείς καταστροφές και κρίσεις. Τι πιο λογικό λοιπόν, για έναν υπουργό επικρατείας, να βγει μπροστά, να δώσει λύσεις, να ενημερώσει τους πολίτες, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε την μεγαλύτερη πυρκαγιά στην Ευρώπη και την μεγαλύτερη πλημμύρα στην ιστορία της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων φυσικά.

Ο Άκης Σκέρτσος λοιπόν εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά σήμερα στα κανάλια. Όχι όμως για το λόγο που πιθανότατα φαντάζεστε. Δηλαδή, για να τελέσει το θεσμικά επιβεβλημένο έργο του, ως υπουργός επικρατείας. Αντίθετα, ο υπουργός επικρατείας, εμφανίστηκε για να επιτεθεί στον Στέφανο Κασσελάκι!

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This