Χαμός στο Twitter με τον Κώστα Πελετίδη για το γήπεδο στην Πάτρα – «Να αναλάβει και το ΟΑΚΑ»

Το βίντεο με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο που έγινε viral

Must Read

Viral στο ελληνικό Twitter (X) έγινε ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, με αφορμή τις εργασίες στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο που το έκαναν ξανά λειτουργικό, την ώρα που  βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα για τα στέγαστρα Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, λόγω στατικής ανεπάρκειας.

Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Πάτρας αναφέρει με αιχμηρό ύφος ότι το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ξανά σε λειτουργικό και μάλιστα χωρίς να… χάσει το manual. 

Περιγράφοντας τις διαδικασίες, ο κ. Πελετίδης ανέφερε: «Πώς μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας. Το 2014 το στάδιό μας ήταν κατεστραμμένο, λεηλατημένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας του. Εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ξεκινήσαμε την αποκατάσταση του. Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο. Με το δικό μας προσωπικό και αγοράζοντας μόνο τα υλικά αποκαταστήσαμε τον εξοπλισμό του σταδίου και πήραμε ξανά άδεια λειτουργίας. Και έτσι, ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς» αναφέρει μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι το Παμπελοποννησιακό είναι πλέον ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ανοιχτά κέντρα αθλητισμού στην Ελλάδα.

Το βίντεο αυτό στάθηκε αφορμή να γίνει trend στο Twitter, με τους χρήστες να ζητούν να αναλάβει και το… ΟΑΚΑ!

Δείτε μερικά από τα tweets:

https://twitter.com/ypersivirikos/status/1706303029304008926

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This