Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Σαμαρά…

Περίεργα δημοσιεύματα τον εμπλέκουν με τον εισαγγελέα Αγγελή…

Must Read

Κάτι εξαιρετικά ανησυχητικό συμβαίνει με τον Αντώνη Σαμαρά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το περιθωριακό έντυπο που τον στηρίζει, έχει εξαπολύσει ένα ακατάσχετο παραλήρημα κατά του Κώστα Καραμανλή, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός βλέπει με καλό μάτι την προεδρία της Δημοκρατίας!

Το συγκεκριμένο έντυπο φτάνει στο σημείο να συνδέει τον «μοιραίο» εισαγγελέα Γιάννη Αγγελή, ο οποίος φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την μετατροπή του εθνοκτόνου σκανδάλου Novartis ως «σκευωρία» με τον ίδιο τον Σαμαρά, γεγονός που από μόνο του συνιστά πραγματική «βόμβα»!

Ως κερασάκι, στο ίδιο παραλήρημα του τελευταίου υπερασπιστή του Σαμαρά, η συμπαθέστατη και μαχητική δημοσιογραφος Άντα Ψαρρά, εμφανίζεται ως συντάκτρια της εφημερίδας «Δημοκρατία», εδώ και χρόνια μάλιστα! Πραγματική τρικυμία στο κρανίο, καθώς η κυρία Ψαρρά όντως αρθρογραφεί μαχητικά εδώ και χρόνια, αλλά στην …Εφημεριδα των Συντακτών! Δηλαδή, σε εφημερίδα που δεν έχει όχι μόνο ιδιοκτησιακή, αλλά ούτε καν ιδεολογική ταύτιση με την «Δημοκρατία».

Πρόκειται λοιπόν για ένα παραλήρημα το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του Αντώνη Σαμαρά όταν στριμώχνεται. Η εξήγηση πάντως φαίνεται να είναι απλή:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Σαμαράς έχει κάνει άλλη μία από τις γνωστές του «πιρουέτες», ίσως την χειρότερη. Εκεί που προεκλογικά διεμήνυε πως δεν πρόκειται να ανεχθεί «συζήτηση με τους Τούρκους», τους οποίους μάλιστα χαρακτήριζε «πειρατές», σήμερα έχει πιει το αμίλητό νερό μπροστά στα αίσχη που ετοιμάζει ο Μητσοτάκης!

Την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί ευθέως ακόμα και την Θεσσαλονίκη ενώ αποκαλύπτεται ότι είναι ο πραγματικός εγκέφαλος της Χαμάς, ο Μητσοτάκης επιμένει να κάνει την σύνοδο με την Τουρκία στις 7 Δεκεμβρίου, στην Θεσσαλονίκη! Και ο «μακεδονομάχος» Σαμαράς, δεν βγάζει άχνα!

Στο μυαλό του Σαμαρά, ο Κώστας Καραμανλής με την βοήθεια του Ιωάννη Φιλιππάκη, πάνε να του φάνε την προεδρία της Δημοκρατίας!

Για τον γονέα ένα και γονέα δύο που ξιφουλκούσε προεκλογικά, ούτε λόγος. Μην τον δούμε να προλογίζει ομιλία του Πατέλη για την αναγνώριση του γάμου ομόφυλων!

Ο τόσο οι πιρουέτες όσο και ο πανικός του Αντώνη Σαμαρά, έχουν μία και μόνη εξήγηση: Ο Κυριάκος έχει εξαγοράσει την σιωπή του, τάζοντας του την προεδρία της Δημοκρατίας! Κάποιος όμως του έβαλε στο μυαλό, ότι για την ίδια θέση ενδιαφέρεται ο Κώστας Καραμανλής. Έτσι λοιπόν, έχει απασφαλίσει και προσπαθεί με το μόνο αποκούμπι που του έχει μείνει, να σφυροκοπήσει τον πρώην πρωθυπουργό και φυσικό ηγέτη της παράταξης, γράφοντας χειρότερα τέρατα και από αυτά που διέδιδε το Πρώτο Θέμα το 2009…

Η αλήθεια φυσικά είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν επιθυμεί από τον Μητσοτάκη, όχι την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά ούτε «καλημέρα»…

Το ότι ο έξαλλος Σαμαράς επιμένει να πιστεύει τον Μητσοτάκη, είναι δικό του θέμα. Το «κουλούρι» πάντως, δεν πρόκειται να του το φάει ο Καραμανλής, να είναι σίγουρος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This