Σακαρέτσιος: Από βοηθός του Κυρανάκη, πρόεδρος στο Κτηματολόγιο…

…το οποίο εποπτεύεται από τον Κυρανάκη!

Must Read

Μετά από μόλις τρεις ημέρες θητείας, η παραίτηση του προέδρου Ανδρέα Τσώκου έσκασε σαν βόμβα στο Κτηματολόγιο. Πρόκειται οπωσδήποτε για πανελλήνιο ρεκόρ βραχύβιας θητείας προέδρου δημόσιου οργανισμού, που ίσως να γραφτεί και στο βιβλίο Γκίνες.

Το «γιατί», κανένας δεν κατάλαβε. Ακόμα και η δικαιολογία του ασυμβίβαστου, δεν «συμβιβάζεται» με την αποδοχή και έπειτα την παραίτηση από τη θέση μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.

Σαν έτοιμος από καιρό όμως, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, υπέγραψε ακαριαία τη νέα υπουργική απόφαση (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ./944/12.09.2023), με την οποία πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο τοποθετείται ο οικονομολόγος Στέλιος Σακαρέτσιος. 

Εδώ λοιπόν, συμβαίνει κάτι εξαιρετικά περίεργο.

Μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Στέλιος Σακαρέτσιος ήταν διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνου Κυρανάκη!

Κοινώς, ο υφυπουργός πήρε το δεξί του χέρι και το τοποθέτησε επικεφαλής σε έναν φορέα τον οποίο εποπτεύει ο ίδιος.

Επειδή μάλιστα είναι της μόδας η συζήτηση για τα τρολ του διαδικτύου, θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε εάν ο Στέλιος Σακαρέτσιος είναι διαχειριστής σε κάποιο «φόλα μητσοτακικό» site… Και φυσικά να μάθουμε εάν το συγκεκριμένο site είχε έσοδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This