Με τρεμάμενα χείλη ο Μαρινάκης επιβεβαίωσε το «γαλάζιο» σκάνδαλο με το νεφρολογικό κέντρο

Τεράστια η δημοσιογραφική επιτυχία της κυριακάτικης Δημοκρατίας!

Must Read

Μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, κατέγραψε η κυριακάτικη Δημοκρατία, αποκαλύπτοντας το τεράστιο σκάνδαλο με το νεφρολογικό κέντρο «Νεφρόραμα» στον Πειραιά, το οποίο ανήκει στον αδερφό και τον πατέρα του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Λιβανό.

Η δημοσιογραφική έρευνα της «κυριακάτικης Δημοκρατίας» αποκαλύπτει πως το νεφρολογικό κέντρο «Νεφρόραμα», που λειτουργεί στον Πειραιά από το 2021, αποτελεί μια σκανδαλώδη υπόθεση, η οποία εμπλέκει τον στενό οικογενειακό πυρήνα του σημερινού βουλευτή Μιχάλη Λιβανού, την ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλά και επιφανείς βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στις γειτονιές του Πειραιά.

Αυτονόητο είναι ότι ο σημερινός υφυπουργός Υγείας και τότε γενικός γραμματέας Μάριος Θεμιστοκλέους που έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια  του κέντρου που λειτουργούσε παρά τους νόμους που ο ίδιος ως ο υπουργός είχε θεσμοθετήσει και έχει υποχρέωση να ελέγχει αν εφαρμόζονται, θα έπρεπε ήδη να έχει υποβάλει την παραίτησή του!

Και όμως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, παρότι επιβεβαίωσε πλήρως την αποκάλυψη της εφημερίδας, προσπαθούσε απεγνωσμένα να συγκαλύψει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες του αρμόδιου υφυπουργού.

Δείτε το εξωφρενικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This