Σεμίνα Διγενή: Το πρωί στη Βουλή, το βράδυ στο θέατρο!

Must Read

Η σκηνή του θεάτρου Αλκυονίς σείεται από το πρώτο θεατρικό έργο της βουλευτού του ΚΚΕ Σεμίνας Διγενή, μια εκρηκτική ψυχολογική νουβέλα ύμνο στον πόνο, στην αγάπη και την ευτυχία! Φυσικά, είναι η πρώτη φορά που έργο βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου ανεβαίνει σε θέατρο.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σεμίνα Διγενή έχει τη χαρά, λοιπόν, να απολαμβάνει την επιτυχία του τέταρτου βιβλίου της με τίτλο «Felicità» στο θέατρο, αλλά και τη χαρά να βλέπει τα ποσοστά του ΚΚΕ να ανεβαίνουν συνέχεια. Το τελευταίο άνοιγμα του γραμματέα Δημήτρη Κουτσούμπα σε μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα κατεύθυνση στο κόμμα του άνοιξε ταυτόχρονα και τα φτερά των βουλευτών του. Η Σεμίνα ανήκει σε αυτή την κατηγορία των «κόκκινων» βουλευτών! Την «Ευτυχία» της βουλευτού του ΚΚΕ παρακολούθησε στο κατάμεστο θέατρο Αλκυονίς και η στήλη. Εκεί ήταν και ο γιος του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα, αρκετοί ηθοποιοί και πλήθος κόσμου.

«Ευτυχία είναι να ξεχνάς ή να θυμάσαι; Μπορεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις ο χρόνος;» Σε αυτά και σε άλλα πολλά ερωτήματα ψυχής απαντά η Σεμίνα Διγενή με έναν τρόπο καθηλωτικό. Στο έργο πρωταγωνιστούν η Μυρτώ Αλικάκη και ο Γιάννης Σοφολόγης.

Στο «Felicità» η Σεμίνα διηγείται ένα παράτολμο πείραμα, ένα παιχνίδι όπου οι ήρωες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, εναλλάσσονται στους ρόλους θύτη και θύματος. Μια περίεργη συνάντηση ανάμεσα σε μια σκηνοθέτρια και σε έναν νεαρό διανομέα καταλήγει σε μια τραγωδία που τελικά κρύβει μέσα της την ευτυχία με διαφορετικό τρόπο για καθέναν από τους ήρωες. Είναι μια γλυκόπικρη ιστορία που παρακολουθούν με πολύ ενδιαφέρον οι θεατές που επιλέγουν την εν λόγω παράσταση. Μπορεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας να μην μπορεί ακόμη να βρεθεί στην καλλιτεχνική επιτυχία της βουλευτού του, καθώς αναρρώνει από την επίπονη επέμβαση που έκανε στη μέση του, αλλά αρκετοί συνάδελφοι της Σεμίνας Διγενή πέρασαν την πόρτα του θεάτρου και είδαν στη σκηνή τι σημαίνει «ευτυχία και πόνος»!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This