«Δεύτερες σκέψεις» για τον Αυτιά στο Μαξίμου…

Επίσης: Από τους celebrities των ΜΜΕ έχει αφαιρεθεί οριστικά και το όνομα άλλου τηλεοπτικού δημοσιογράφου, για λόγους εντελώς διαφορετικούς - Οι κακές γλώσσες λένε ότι τη χαριστική βολή έδωσε ένα... ανάρμοστο βίντεο.

Must Read

Εν μέσω πολλών άλλων εξελίξεων, το θέμα της προετοιμασίας για τις επερχόμενες ευρωεκλογές μπορεί να μη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προτεραιότητα για την κοινή γνώμη (μεσολαβούν άλλωστε αρκετοί μήνες ακόμη), αλλά απασχολεί εντόνως τους εκλογομάγειρες των κομματικών επιτελείων…

  • του Ανδρέα Καψαμπέλη

Φαίνεται μάλιστα ότι στην πορεία ίσως υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές. Ευχάριστες για κάποιους, δυσάρεστες για άλλους…

Το επισημαίνουμε διότι αυτό που «πιάνουν» οι κοριοί της στήλης εκεί στα πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου είναι ότι τις τελευταίες ημέρες ονόματα γράφονται αλλά και σβήνονται από τη «γαλάζια» λίστα των υποψήφιων ευρωβουλευτών. Ακόμη και υποψηφιότητες που θεωρούνταν έως τώρα «κλειδωμένες» λέγεται ότι δεν είναι πια.

Ενδεικτική της ρευστότητας που παρατηρείται είναι η πληροφορία ότι «δεύτερες σκέψεις» -προτού υπάρξουν οι τελικές ανακοινώσεις- έχουν αρχίσει να καταγράφονται στα ενδότερα ως και για τον δημοσιογράφο του Σκάι Γιώργο Αυτιά, μολονότι είχε αφεθεί τις προάλλες ανοιχτό το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Από τους celebrities των μέσων ενημέρωσης έχει αφαιρεθεί οριστικά, στο μεταξύ, και το όνομα άλλου τηλεοπτικού (γνωστού μέχρι πρότινος) δημοσιογράφου, αλλά για λόγους εντελώς διαφορετικούς. Γι’ αυτόν οι κακές γλώσσες λένε ότι τη χαριστική βολή έδωσε ένα… ανάρμοστο βίντεο.

Οι ίδιοι κοριοί της στήλης «ακούν» επίσης ότι ουδέν νεότερο υπάρχει σε σχέση με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Παρά όσα ακούγονται κατά κόρον και για την περίπτωση αυτή, δεν προκύπτει να έχει υπάρξει (τουλάχιστον μέχρι τώρα) καμία συγκεκριμένη συζήτηση ή πρόταση για τη συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Ισως αυτός να είναι και ο λόγος που ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ καθυστερεί να ανακοινώσει πώς θα κινηθεί και ο ίδιος. Κατά μόνας ή μέσω πολιτικής κίνησης…

Ασχέτως (;) όλων αυτών, φαίνεται πάντως ότι ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί η νέα ομάδα της Ν.Δ. στην Ευρωβουλή να απαρτίζεται από «καθαρόαιμους» δικούς του ανθρώπους, με μοναδική εξαίρεση -από την άποψη αυτή- τον Β. Μεϊμαράκη.

Αλλωστε, παρά την πολιτική και δημοσκοπική κυριαρχία της Ν.Δ., η κάλπη των ευρωεκλογών μπορεί να κρύβει κι αυτή εκπλήξεις. Δεν διαφεύγει της προσοχής μάλιστα ότι ακόμη και το 2019, που «ανέβαινε» το γαλάζιο ρεύμα, δεν πήρε πάνω από 33% και είχε εκλέξει επτά ευρωβουλευτές.

Αυτό θεωρείται λογικά το ταβάνι και για τώρα, αν ληφθούν υπόψη και άλλοι παράγοντες, όπως η φθορά από την πολυετή άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας, σε συνδυασμό με τη χαλαρότητα της ψήφου ή και την αποχή. Επίσης, αυτή τη φορά -όπως έγινε και στις εθνικές κάλπες- ενδέχεται να ενισχυθούν οι εκ δεξιών φυγόκεντρες τάσεις. Δεν υπάρχουν επομένως και πολλές «πολυτέλειες»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This