Τα Χριστούγεννα των πολιτικών αρχηγών – Μόνο ο Κασσελάκης θα είναι εκτός Ελλάδας

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού θα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Με τις οικογένειες τους και εντός των συνόρων θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί, με τον Στέφανο Κασσελάκη να είναι, ουσιαστικά, ο μόνος που θα τα γιορτάσει εκτός Ελλάδας, καθώς ήδη βρίσκεται στο Παρίσι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ράνιας Τραγόμαλλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αύριο, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πέρα από την καθιερωμένη επίσκεψη ενημέρωσης θα ανταλλάξουν και ευχές εν όψει των Χριστουγέννων. Την Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων, θα ακούσει τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια θα εκδράμει με την οικογένεια του για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή του Μετσόβου.

Ταξίδι-αστραπή στο Παρίσι, παρέα με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάθε χρόνο τέτοια ημέρα πηγαίνει στην πόλη του φωτός για να συναντήσει την βαφτιστήρα και να της δώσει τα δώρα του, καθώς της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν απουσιάζει ποτέ από το «ραντεβού» τους.

Κατόπιν, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα ταξιδέψει στο Τέξας, για να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του στο σπίτι του αδελφού του, ενώ ο καινούργιος χρόνος θα τον βρει στο σπίτι της οικογένειας του Τάιλερ, στο Μισισιπή. Αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα μετά την Πρωτοχρονιά του 2024.

Στην πρωτεύουσα Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας και Στίγκας

O Νίκος Ανδρουλάκης θα ακούσει τα κάλαντα στη Χαριλάου Τρικούπη και θα κάνει Χριστούγεννα στην Αθήνα, οικογενειακά, με τον γιο του. Στην Αθήνα θα παραμείνει και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στον οποίο την Κυριακή θα ψάλλουν τα κάλαντα στον Περισσό.

Στη Θεσσαλονίκη, όπως κάθε χρόνο, θα περάσει τις γιορτινές ημέρες ο Κυριάκος Βελόπουλος με την οικογένεια του, ενώ ο Βασίλης Στίγκας θα μείνει στην Αθήνα, για να περάσει τις γιορτές παρέα με τα εγγόνια του. Τέλος, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιλκίς, θα βρεθεί ο Δημήτρης Νατσιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This