«Ψάχνονται» για νέα αγορά VIP αεροσκάφους στο Μαξίμου;

Και ακόμα: Η μυστηριώδης και μυστική πτήση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Χάγη στο Παρίσι

Must Read

Ενώ ακόμα δεν έχον δοθεί απαντήσεις για την αγορά από την ελληνική Κυβέρνηση ενός VIP αεροσκάφους τύπου Falcon 7X της γαλλικής εταιρείας Dassault, που επιβάρυνε τους Έλληνες φορολογούμενους με τουλάχιστον 33 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκαλύπτουν οι DataJournalists, φαίνεται ότι υπάρχουν συζητήσεις για την αγορά ενός ακόμη Falcon (6X, ή 8X), το κόστος της οποίας μπορεί να αγγίξει ακόμα και τα 70 εκατομμύρια ευρώ!

Οι Data Journalists επικαλούνται πηγές που «αντιλήφθηκαν τις προθέσεις» για νέα αγορά VIP αεροσκάφους, για την οποία επικρατεί… άκρα του τάφου σιωπή και καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, πηγές του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΑ ,της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών που κλήθηκαν να απαντήσουν, τόνιζαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα σχετικό και όλα δείχνουν ότι τα «ηνία» των χειρισμών και σε αυτή την περίπτωση, τα έχει το Μαξίμου.

Η «μυστηριώδης παρέκκλιση» Μητσοτάκη στο Παρίσι

Οι DataJournalists κάνουν ακόμα μία αποκάλυψη, μιας μυστήριας και μυστικής πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τη Χάγη προς το Παρίσι και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Μπουρζέ.

Στις 8 Δεκεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την περιοδεία του στη Θεσσαλία, πέταξε για Ολλανδία, όπου είχε στη Χάγη συνάντηση με τον Μαρκ Ρούτε. Βάσει προγράμματος του Πρωθυπουργού, κατόπιν, θα έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Όμως, όπως δείχνουν οι καταγραφές, το ελληνικό Falcon έκανε.. στάση στο Παρίσι και παρέμεινε στο αεροδρόμιο του Μπουρζέ για σχεδόν μισή ώρα.

Γιατί αυτή η μυστικότητα; Συνδέονται μήπως τα δύο γεγονότα, ή συμβαίνει κάτι άλλο; Γιατί δεν ενημερώνει για τις κινήσεις του Πρωθυπουργού η Κυβέρνηση αν δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο;

Το γεγονός ότι μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα διαθέτει ήδη τρία αεροσκάφη VIP, είναι από μόνο του υπερβολή. Το να προστεθεί και ένα τέταρτο το οποίο θα επιβαρύνει κι άλλο το δημόσιο ταμείο, προφανώς και δεν έχει κανένα νόημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This