Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά στον Κυριάκο Βελόπουλο: «Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού»

Kαι μια φωτογραφία της Θεοπούλας που αναρωτιέται "Έγινε κάποια αναφορά στο άτομό μου;"

Must Read

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” πριν λίγες μέρες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Κυριάκο Βελόπουλο, εκτός των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών λέγοντας:

«Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις.

Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον»;

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μάλλον ένιωσε προσβεβλημένος από αυτή τη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη και προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, στην οποία έγραψε: «Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης από την πλευρά του θέλησε να απαντήσει στον Κυριάκο Βελόπουλο δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Θεοπούλας από το σήριαλ “Παρά Πέντε” που αναρωτιέται “Έγινε κάποια αναφορά στο άτομό μου;” και στη συνέχεια εξήγησε:  «Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα το Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα το Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα 4 μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκλήσσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This