«Κι η γη γυρίζει….» τραγουδούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης νυχτοπερπατώντας με τη σύζυγό του στη Μαρινέλλα

Ο αισθηματίας με το ζιβάγκο

Must Read

Ακόμα και ένας Πρωθυπουργός του βεληνεκούς του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σηκώνει στις πλάτες του ολάκερη την Ελλάδα και ωσάν άλλος Πύρος Δήμας φέρεται να ετοιμάζεται να «κάτσει κάτω από τη μπάρα» των Βρυξελλών, χρειάζεται στιγμές χαλάρωσης μετά από μια τόσο κουραστική μέρα όπως η χθεσινή, που περιλάμβανε ακρίβεια, ομόφυλα ζευγάρια, Τουρκία και πολλά, πολλά άλλα.

Η κάμερα τον «συνέλαβε» το βράδυ να διασκεδάζει στο NOX της Ιεράς Οδού παρέα με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, υπό τους ήχους της ανεπανάληπτης Μαρινέλλας.

Ο Πρωθυπουργός (φορώντας ζιβάγκο) μάλιστα, έδειχνε να το απολαμβάνει και το TL!FE τον «έπιασε» να τραγουδά το «Η αγάπη όλα τα υπομένει», των Κώστα Χατζή και Σώτιας Τσώτου.

«Η αγάπη όλα τα υπομένει, η αγάπη όλα τα ελπίζει. Δίνει ζωή στην οικουμένη κι η γη γυρίζει κι η γη γυρίζει». Αισθηματίας.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος δεν παρέλειψε να βγάλει και τις σχετικές φωτογραφίες με τη μεγάλη ερμηνεύτρια, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram με το σχόλιο: «Μια καταπληκτική βραδιά στην Μαρινέλλα μας!»

  • Δείτε:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This