Οι βηματισμοί Γεραπετρίτη προκαλούν ζαλάδες

Must Read

Με μία περίεργη ζαλάδα αποχωρούν από το ιστορικό κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών και δη  όσοι επισκέπονται το γραφείο του κ. Γιώργου Γεραπετρίτη ο οποίος πληροφορούμαι ότι ξεκινά οσονούπω τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες με επισκέψεις σε περιοχές όπου υπάρχει απόδημος ελληνισμός.

 

Ο λόγος βρίσκεται στο γεγονός πως ενώ στην αρχή ο πάντα ευγενής υπουργός Εξωτερικών προσκαλεί τους καλεσμένους του να καθίσουν αντικριστά σε καναπέδες εν συνεχεία στην πορεία της συζήτησης εκδηλώνει μία περίεργη ανησυχία και κινητικότητα. 

 

Από τις περιγραφές που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ γλαφυρές καταλαβαίνω ότι σηκώνεται- για να μην πω τινάζεται- όρθιος κι αρχίζει να περπατάει πάνω κάτω στο ευρύχωρο δωμάτιο μιλώντας και κουνώντας συγχρόνως και τα πάνω άκρα.

 

Ρώτησα κι έμαθα ότι πρόκειται για μία “αμερικανιά”,- προς Θεού δεν υπαινίσσομαι ότι είδε τον κ. Μπλίνκεν να περιφέρεται όρθιος στο εντυπωσιακό σαλόνι της οικίας Μητσοτάκη στα Χανιά – που θέλει τους δραστήριους τεχνοκράτες/ πολιτικούς και CEO μεγάλων ομίλων να βηματίζουν στα γραφεία τους υλοποιώντας τον στόχο της άσκησης εν ώρα εργασίας.

Ο κανόνας είναι 10.000 βήματα. Στοιχηματίζω ότι στην πρόσφατη επίσκεψη του Aμερικανού υπουργού Άμυνας στα Χανιά ο κ. υπουργός τα έκανε και με το παραπάνω…

Κυρία επί των Τιμών, Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This